Clickmed
programare rapida la medic

Rinichi bolnav

Afectiuni ale rinichilor
Intrebare postata de LEOBIAAZUL2223 cu 11 ani in urma

Buna seara,in urma cu 6 luni in urma unei radiografii banale,mi_a fost descoperit un rinichi plin de calculi renali,care din spusele medicilor nu mai functioneaza.Am fost trimisa sa fac o analiza de urografie unde mi s_a confirmat ca rinichiul nu mai functioneaza. Vreau sa va precizez ca in tot acest timp nu am avut nici un fel de durere si nici un semn din partea rinichiului cum ca ar fi bolnav! In urma cu o saptamana au inceput durerile,nu foarte mari.. inca nu sunt hotarata sa fac aceasta operatie de scoatere a rinichiului! Mi_ati fi de mare ajutor daca mi_ati da raspunsuri la urmatoarele intrebari : ESTE NORMAL SA MA DOARA RINICHIUL"MORT?,
CARE SUNT RISCURILE LA CARE MA EXPUN DACA IMI DORESC SA AM UN COPIL INAINTE SA MA OPEREZ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Rinichi bolnav"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.