Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina si alaptarea raspuns medic

Sarcina
Intrebare postata de mrcmonica cu 11 ani in urma

Buna ziua, am o fetita de 9 luni pe care o alaptez si sunt insarcinata in 2 luni. Ar trebui sa intrerup alaptarea, pot continua doar cateva luni, sau pe tot parcursul sarcinii? Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina si alaptarea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Alaptarea (acum 11 ani)

Alaptatul in timpul unei sarcini noi nu este prea sanatos caci laptele este format din sange si tot de sange are nevoie si fatul care creste in burta. Cam prea repede ati ramasa insarcinata din nou !
Insa alaptatul il puteti opri caci de la 8-9 luni copilul este capabil sa mancane deja mancaruri de copii mici daca i-au iesit deja destui dinti. Nu este deci neaparat sa continuati cu alaptatul, puteti reduce treptat si introduce alimente usor digerabile si gatite. ( de lapte praf nu este nevoie caci este doar un cocktail de substante chimice care numai dauneaza copiilor).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Sigada (acum 11 ani)

Va recomand sa discutati acest aspect cu medicul ginecolog si apoi, daca este nevoie sa intrerupeti alaptarea, sa discutati cu medicul pediatru despre formulele de lapte pe care i le puteti oferi copilului. Pana la 1 an este foarte important ca bebelusul sa primeasca lapte, chiar daca incepe diversificarea.
Pana ajungeti sa discutati cu medicul ginecolo, va recomand un articol
http://www.copilul.ro/sugar/alaptare/Alaptarea-in-timpul-sarcinii-a7335.html

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sigada
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sigada
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

In general, nu este nici-o problema de a alapta copilul cat timp sunteti insarcinata. Trebuie sa aveti grija sa mancati sanatos si sa consumati multe lichide.
Este cunoscut ca alaptarea stimuleaza secretia de oxitocina care produce contractii uterine, insa secretia este in cantitate mica si nu prezinta risc cat timp sarcina este considerata a decurge fara complicatii. Daca insa dezvoltati dureri uterine sau sangerari, medicul curant va poate recomanda sa renuntati la alaptare.
Este recomandat sa consultati medicul ginecolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.