Clickmed
programare rapida la medic

Cosuri pe penis

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Vicktor22 cu 11 ani in urma

Buna seara! De doua saptamani mi-au aparut niste cosuri pe penis si testicole, in jur de 6. Sunt inostite de mancarime. inainte sa imi apara am avut pe corp mici punctulete de culoare rosie,insotite la fel de mancarime. Ma faceau sa ma scarpin foarte rau,in special seara. Medicul mi-a spus ca e posibil sa fi luat acest virus din cauza faptului ca am dormit la un hotel,la munte. Uneori pielea ma mai mananca,chiar daca nu se mai vad punctuletele rosii. Mentionez ca aceste cosuri din zona genitala sunt precum cosurile in piele,nu au niciun fel de infectie precum cosurile normale si ma protejez la fiecare contact sexual. Sper ca am fost destul de explicit. Astept un raspuns. Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cosuri pe penis"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator21564463791 (acum 4 ani)

cum ai scapat de ele Te rog ajutama

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21564463791
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21564463791
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.