Clickmed
programare rapida la medic

Neurologie

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de eduard20103930 cu 15 ani in urma

Salut!... Am o mare problema: In anul I de facultate(2005)in sesiunea din iarna am invatat pentru un examen pana mai tarziu.Dimineata m-am trezit cu o oboseala in zona cefei.Am continuat sa invat iar senzatia de oboseala a crescut din ce in ce mai mult pana s-a transformat intr-o senzatie de apasare, strangere cand nu mai reuseam sa ma concentrez si sa inteleg ceva din ceea ce citeam. Pentru ca nu voiam sa pic examenul am continuat sa invat toata ziua si ziua urmatoare si a 3-a zi.Senzatia de apasare,strangere devenea din ce in ce mai puternica in fiecare zi. Apoi am facut 4 zile pauza si am inceput sa invat pentru examenul urmator dar senzatia de apasare a reaparut. De atunci, la citit senzatia de apasare aparea mereu si se accentua cu fiecare sesiune. In vacanta din anul I am stat intr-o zi mai mult la calculator cam 7 ore cu mici pauze si de atunci senzatia de apasare a inceput sa apara si cand ma uit la televizor. In vacanta de vara din anul II (2006) am inceput sa simt in ochiul stang deasupra irisului o senzatie de jena(durere usoara), ca si cum ar fi fost un fir de praf iar senzatia de apasare din spate a disparut. In anul III in sesiunea din iarna am incercat sa inteleg ceva si m-am concentrat mai mult si a reaparut senzatia de apasare din spate iar senzatia de praf din ochiul stang a trecut.Orice incercam sa citesc chiar daca erau lucruri simple (un ziar)senzatia de strangere aparea imediat si era foarte puternica.Senzatia era permanenta, chiar cand nu citeam si nu a disparut decat dupa vreo 3 zile. Dupa o luna de pauza completa (fara citit , fara televizor), la citit reapare senzatia mai diminuata dar a ramas destul de puternica. Dupa ultima sesiune din anul IV am fost destul de obosit si cand am inceput sa invat pentru licenta senzatia de apasare a devenit si mai puternica si s-a transformat in durere la inceput destul de sp***a,apoi ceva mai puternica iar acum in zona respectiva chiar daca nu citesc simt o durere la atingere.Am consultat un oftalmolog si mi-a spus ca nu este din cauza ochilor. Am facut si un RMN si nu a descoperit nici o problema. As dori sa stiu care este cauza problemei si cum s-ar putea rezolva, sunt destul de speriat pentru ca nu voi putea avea nici o profesie care presupune sa citesti. Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Neurologie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

eco (acum 15 ani)

situatia este destul de grava .... iti sugerez sa mai faci o rezonantza magnetica nucleara la an alt spital sau poat o tomografie computerizata .... sau mai cred ca se intampla ceva la nivelul mustilor irisului

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de eco
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de eco
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andrei125111062 (acum 15 ani)

terapie manuala (chiropraxie) plus exeritiu fizic tintit sau generalizat. ti se pare prea putin? incearca si ai sa vezi cum te simti si dupa prima sedinta. 0762280475

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrei125111062
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrei125111062
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
STEFANA (acum 13 ani)

Buna ziua. o intrebare va rog! an piciorul drept amortit de o saptamana.in plus simt o senzatie fierbinte pe picior. am fost la un doctor neurolog si ma trimis sa fac RMN toracic si RMN cerebral. RMN-urile au iesit bine. Medicul neurolog mi-a dat un tratament cu medrol, omez si neuromultivit. acest tratament trebuie sa-l urmea 5 zile. un alt medic mi-a spus ca ar trebui sa ma internez pentru analize mult mai amanuntite, probabil o punctie lombara...Ce ar trebui sa fac?sa urmez tratamentul?sa ma internez?

Va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Buna seara!am fata de 20 de ani care dupa terminarea examenului de bacalaureat a ramas cu durere de cap.mentionez ca in perioada aceea nu sa alimemtat mai deloc.am facut o serie de...

Intrebare postata acum 15 ani in Accidentul vascular cerebral.

mama mea are 56 de ani si a suferit un avc hemoragic capsulo-talamic drept.s-a intimplat acum o luna pe 17.09.2008 si dupa trei zile a inceput sa se miste.Momentan este internata la spitalul...

Intrebare postata acum 15 ani in Accidentul vascular cerebral.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.