Clickmed
programare rapida la medic

Probleme ku mama

Arta de a fi parinte
Intrebare postata de adriana_natalia cu 11 ani in urma

Am 23 de ani si sunt intro relatie de jumate de an,mama nu il suporta pe prietenul meu,de 4 luni locuim impreuna,el este foarte atent cu mine ,ma sprijina,ma ajuta,niciodata nu ma critica tot timpul imi este alaturi sh ma iubeste,niciodata nu mia gresit cu nimic si o suporta pe mama cu tot ce face dar sper s nu ajung s se sature si el de situatia cu mama. mama in schimb este genul de persoana care vrea sa muncesc,s aduc bani in casa si sa nu ies cu nimeni,sa nu ma distrez s nu am pe nimeni,daca ies cu o prietena sau sun o prietena se ia de mine de ce fac asta cu ele si de ce nu le fac cu ea,are impresia ca orice persoana este in jurul meu sau a fost vrodata in preajma mea ar fi doar ca sa profite de mine,nu am multi bani ca sa spun s prieteni si prietenul meu ar putea profita d mine,deci nu e adevarat,dar mama nu vrea s inteleaga,ma cert continu cu ea,incerc s o fac s inteleaga ca am dreptul la o viata si daca gresesc cu ceva asta este,este dreptu meu si omul trebuie ca sa mai si greseasca in viata,nu??ma puteti sfatui ce as putea face in privinta mamei ca sa o fac s inteleaga ce se intampla cu adevarat si cat rau imi face cu comportamentul ei ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme ku mama"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Sebi1983 (acum 11 ani)

Sunt anumite diferente de gandire intre generatii si le poti rezolva foarte usor daca va mutati in alta parte. Probabil un timp petrecut la distanta v-ar ajuta atat pe tine cat si pe ea sa va dati seama unde gresiti.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sebi1983
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sebi1983
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
geta (acum 10 ani)

mama ta crede ca cordonul ombilical (dintre tine si ea)nu e taiat.Rezolvarea este :sa te muti din casa ei,sa decizi singura toate problemele vietii tale,fara a le discuta cu ea(sa-i ceri sfatul) si sa-ti asumi deciziile luate.MAMELE POT FACE MULT RAU IUBINDU-SI COPII POSESIV(mamele sunt in general posesive) Cunosc un prieten a sotului meu care are 50 de ani, medic(mama lui70 de ani) ,mama lui nici acum nu crede ca e capabil sa ia decizii importante(vorbesc foarte serios,ea a fost mare director la viata ei) Toti radem de el,el gaseste tot felu de scuze ptr ea. Vrei sa fii si tu ca el? Rezolva problema cat poti de repede(daca nu vrei sa mergi in concedii cu mama,la petreceri etc)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.