Clickmed
programare rapida la medic

Tahicardie sinusala

Diverse
Intrebare postata de ancusor cu 11 ani in urma

Buna,am 22ani si am tahicardie sinusala de aproape 2ani.mi am facut toate analizele si nu am nimik la inima,de la stres am starnit o.iau concor de 25de vreo3luni,dar am incercat sa nu l mai iau si deja aveam pulsul peste 80.am inteles ca acest medicament se ia pt o perioada mai lunga de timp..oare am sa scap vreodata de ea?am palpitatii mai tot timpul

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tahicardie sinusala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Adina Anghelea MDr. Adina Anghelea este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua,
este bine ca ati facut deja un control cardiologic si ca luati un medicament, dar acest tratament este simptomatic. Tahicardia sinusala are multe cauze, printre care: disfunctii ale glandei tiroide, deficiente nutritionale, stresul,toxine acumulate in organism etc.Ar fi bine sa faceti un set de analize mai amanuntite, pentru a intelege cauza acestei tahicardii.Pentru alte informatii, va stau la dispozitie la tel: *(pana la ora 16)
O zi buna!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Adina Anghelea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Adina Anghelea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Alina (acum 10 ani)

Buna ziua
Buna am 16 ani am fost deja la un control cardilog si am facut doua ekg mi sa spus ca am tahicardie sinusala si la emg mi-a iesit spasmofilie iau calciu dar degeaba am fost si la endocrinolog nu am nimic la hormoni am facut tahicardia pe baza ca eu ma speri de ceva dar nu stiu dece oare se vindeca tahicardia .
astept raspuns multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.