Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa scap de stafilococul aureus pe care l-am la sinusuri si de durerile mari de picioare?

Sinuzita
Intrebare postata de r.netoi cu 11 ani in urma

Va rog sa ma ajutati!!!!!!!!!! Am stafilococul aureus si candida.
In urma unei raceli in luna martie am inceput sa scuip din cand in cand sange.Dupa tratament cu antibiotic sangerarea s-a oprit dar dupa scurt timp am inceput sa am secretii verzi.Am spus medicului orelist iar el a insistat ca din cauza deviatiei de sept.Am facut operatia de deviatie de sept ,pneumatizare de cornete nazale si etmoidita cronica bilaterala.Dupa operatia secretiile au continuat dar foarte abundente si le aveam si pe nas nu numai pe gura ca inainte de operatie.Am dus la laborator pentru analiza si asa am aflat care era cauza.Am luat in urma antibiogramei ,,zanocin ''''10 zile si nistatin.S-a vazut o ameliorare dar dupa ce am terminat tratamentul iar s-a imultit incat simt miros de puroi,si am secretii f.mari.Trebuie sa mentionez ca din luna mai ma confrunt cu o durere foarte mare de picioare,la inceput calcaiele iar apoi durerea se muta dupa cateva zile la glezne,talpi,degete,genunchi acum si la gambe.ma deranjeaza o parte a coloanei.Mi-a amortit piciorul drept,nu am putut noaptea sa stau in picioare de cat cu mare greutate dar asta de cateva ori.Tot vara asta am avut piatra la rinichi pe care am eliminata ,pentru toate am analize,rezultatul ecografului.La ultimele analize din data de 17.09.2012 VSH =46/75.Acum ma doare spatele ,ma gandesc ca am ceva la plamani,am probleme la mers,ma dor foarte tare picioarele mai ales cand stau in picioare sau daca stau pe scaun.Cand stau cu ele intinse imi este mai bine.Va implor sa ma ajutati sa scap de acest stafilococ ,sa nu mai am durerile mari de picioare.Am ajuns o persoana care se deplaseaza cu greutate si starea de sanatate mi s-a inrautatit.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa scap de stafilococul aureus pe care l-am la sinusuri si de durerile mari de picioare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Manman (acum 11 ani)

Nu sunt doctor,dar din cat m-am documentat aureus il are orice om.El face rau numai atunci cand ai sistemul imunitar slabit,malnutritie lipsa de vitamine B-uri in general.Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
gigi (acum 11 ani)

propolis picaturi (2 picaturi la fiecare 5 kg din greutatea corpului) si ceai de mesteacan cu 1\\2 ligurita de sare o cana 250 ml de trei ori pe zi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
sofia (acum 9 ani)

fratele meu a scapat de acest stfilococ in urma a 2 operatii de pancreatita cu ceai de cimbru uscat
la un sfert apa 2 lingurite oparite decoct
de 2 sau 3 ori pe zi multa sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.