Clickmed
programare rapida la medic

Eczema tratabila ?

Afectiuni ale sanilor
Intrebare postata de melania_ichim cu 11 ani in urma

Buna ziua,
ma confrunt cu o boala la nivelul pielii, la ambii sani, in urma consultarii unui medic dermatolog, mai intai a fost diagnosticata ca micoza, apoi ca eczema.De vreo 2 luni, nu mai reusesc s-o tratez.In prima faza, in urma consultarii medicului dermatolog, am incetat cu cortizonul ( de-a lungul timpului, cand dadea vreun semn ca ar aparea, tratam cu fucicort ), am tratat cu strepto micozan, in jur de 10 - 12 zile, apoi pe langa micozan, comprese cu ceai de galbenele, apoi, combinat, micozan - ceai, betadin - ceai, dupa alte cateva zile, am introdus si fucidin, pe langa strepto micozan sau betadin, pe o intindere de timp de, aproximativ, 1 luna si ceva.Toate acestea n-au produs nici o schimbare, ba din contra, cred ca suprafata infectata s-a mai marit.Apoi am urmat 6 zile, de substante antiseptice si dezinfectante - albastru de metil/alcool iodat/betatin/apa oxigenta, combinate cu fucicort sau nistamix - badijonaj ( din abundenta pe ambele suprafete si in jurul suprafetelor infectate ) , alternativ , apoi am acoperit cu comprese sterile, am bandajat, in asa fel incat sa nu mai ating suprafetele cu nimic altceva, inafara compreselor sterile, cel putin de 2 ori/zi..A dat rezultat, s-a curatat infectia ( daca-i corect termenul ) de la suprafata, au urmat 2 - 3 zile , in care am am folosit doar substante dezinfectante, din cele folosite si pana acu ( alcool iodat/apa oxigenta/betadin ), comprese sterile si bangaj, insa in a 4 zi , a inflorit din nou, ac***a acelas aspect ca la inceput.In momentul de fata, sunt in prima zi de hydrocortizone sodiu succinat, 100 mg, injectat muscular, plus o subsantanta dezinfectanta, plus cant. generoasa de fucicort sau nistamix ( alternativ ) , timp de 3 zile.Credeti ca este o eczema tratabila ? Precizes ca bacteriologicul ( facut de 2 ori ) a iesit negativ, iar ecografia la sani, normala.Am varsta de 29 ani, nu sunt fumatoare si nici consumatoare de alte subsante alcoolice sau toxice.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Eczema tratabila ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Cabinet Lacrima Naturii (acum 11 ani)

Este bine sa faceti o investigatie mai completa.Pentru aceasta investigatie va asteptam la cabinet.tel 0744870194 cu programare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Cabinet Lacrima Naturii
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Cabinet Lacrima Naturii
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
anca (acum 9 ani)

Mie mi-a aparut prima data o eczema pe gamba. Initial nu am dat importanta pana cand mi-am dat seama ca au trecut 2-3 luni si nu imi disparea. Ulterior mi-a mai aparut inca una in apropiere de prima, apoi pe antebrate. Apoi am fost la medic si mi-a zis sa incep sa folosesc lotiunea de protectie de la Gloves In A Bottle. Sunt tare multumit de rezultate, a devenit preferata mea, mai ales ca am si pielea uscata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.