Clickmed
programare rapida la medic

Numai pot inchide ploapele

Afectiuni oculare
Intrebare postata de finetti10 cu 11 ani in urma

Buna ziua am si io o mare problema si v-as fi foarte recunoscator daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi iata ce am facut am fost diagnosticat cu nistacmus la ambii ochii e vorba de un joc foarte mic si a trebuit sa port ochelarii un an de zile cam din aprilie 2011 pana in ianuarie 2012 eh din tot acest timp am facut p***aa de i-am purat pe varfu nasului si in tot acest timp io m-am uitat peste ei cred ca mi-am fortat vrun nerv ceva al globului ocular din ce am citit io pe net si acum ma simt foarte prost imi da niste senzatii foarte urate parca ochii nu ar fi concomitenti cu gura de exemplu vorbesc cu cineva si ochii mei se uita in alta parte si am o mare problema ca numai pot inchide ploapele nici cand vreau sa citesc ceva sa duc privirea in jos si cand vreau sa ma culc am mari dureri de ochii si de cap ca nu mi se inchid ploapele le inchid fortat pe jumate si imi tremura de numai pot :(si mai imi dao senzatia foarte urata cum ca as fi avut fruntea `dezlipita de gura ` si sincer sa va zic numai pot merge nici pe strada parca toata lumea ar fi egala si yo as merge cum s-ar zice cu fruntea sus ce sfaturi puteti sa imi dati pentru ochii sau unde sa ma duc ? o clinica buna sau un oftalmolog bun ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Numai pot inchide ploapele"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Socrates (acum 11 ani)

Lasa aici un id de messenger si te contacteaza cineva care se pricepe.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Socrates
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Socrates
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
finetti10 (acum 11 ani)

finetti10 id meu de mess :(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de finetti10
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de finetti10
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.