Clickmed
programare rapida la medic

Ne mai iubim???

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de Florin197 cu 15 ani in urma

Nu stiu daca e o problema sau o intamplare dar....sunt cu prietenul meu de 2 ani jumatatesi de ceva tim avem o problema!nu mai facem dragoste ca inainte!recunoaste si el ca se intapla ceva dar nu stim ce!stim ca ne iubim dar...poate suntem prea obositi sau poate ne lasam prada problemelor de zi cu zi nu stiu!astept pareri, sugestii....multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ne mai iubim???"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Emil120864 (acum 15 ani)

A face dragoste nu inseamna totul intr-o relatie care se bazeaza pe iubire. De exemplu, un sarut pasional seara inainte de culcare poate echivala cu o partida de sex. Aceasta este cea mai potrivita varianta in caz de oboseala. Daca vreunul este obosit, e chiar recomandat sa nu-i suprasolicitati organismul pentru sex. A face sex inseamna conlucrarea tuturor organelor corpului, in special a glandelor. Oboseala indica faptul ca acestea au nevoie de regenerare, deci nu le extenuati. Aceasta recomandare se regaseste in orice material taoist.
A face dragoste dimineata este cel mai indicat, corpul este refacut si va poate da tonusul de care aveti nevoie pe timpul zilei.
Nu va extenuati cand faceti sex. Este o conceptie total gresita aceea de a da tot ce poti intr-o partida de sex. Nu suntem la maraton sa demonstram ce putem ci incercam sa ne bucuram unul de celalalt. Aceasta viziune gresita o au in special barbatii. Faceti in asa fel incat la sfarsitul fiecarei reprize sa simtiti ca aveti energie, ca va simtiti energizati si in plus, ghidati-va dupa principiul - data viitoare va fi si mai bine. Deci pastrati-va tonusul. Aceasta ar implica practic un orgasm mai slab sau mai puternic pentru femeie, respectiv, pe cat posibil, o renuntare la ejaculare pentru barbat.
Trebuie insistat cel mai mult pe preludiu. Atunci este adevarata beatitudine a simuturilor. Orgasmul la ambele sexe este doar un varf (peak) al placerii. Dupa cum spun si vechii tantrici, a face dragoste nu consta numai in a baga un castravete dur intr-un vagin, scuzati-mi expresia, cam asa era exprimarea intr-o carte. Inseamna ca de fiecare data sa cunosti acel trup unic si sa te bucuri de el. Ce poate fi mai frumos?
Incercati de fiecare data alte pozitii, sunt atatea zeci de pozitii. Sunt atatea modalitati de intromisiune a organului masculin, este practic imposibil de a cadea in monotonie sau in alte lucruri intamplatoare.
Cred ca astea ar fi basic suficiente. good luck!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Emil120864
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Emil120864
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.