Clickmed
programare rapida la medic

Artrita postinfectioasa

Artrita
Intrebare postata de karaoke cu 11 ani in urma

Buna ziua ,sunt din Timisoara ,fetita mea de 12 ani a fost diagnosticata cu artrita postinfectioasa,i sa recomandat tratament cu RETARPEN timp de 6 luni ,daca organismul nu raspunde tratamentului ni sa spus ca trebuie sa facem niste analize in Franta sa vedem daca este din gena ,intrebarea mea este urmatoarea :tatal fetitei este decedat ,el a avut reumatism articular ,credeti ca se poate ca fetita sa fi mostenit de la el ?si ce sfat imi dati ?si rog pe cei care stiu sa-mi scrie unde pot gasi RETARPEN injectabil . va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Artrita postinfectioasa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Buna seara (acum 11 ani)

Lasati mai bine astfel de "specialisti" si considerati cu seriozitate si faptul ca tratamentele indelungate cu medicamente chimice au efecte secundare foarte serioase - mai ales la copiii aflati in creste. Pe aceasta astfel de tratamente nu au decat rar succes. Mergeti mai bine la un adevarat medic chiar la dvoastra in oras si anume la medicul homeopat Dr. Jurj Gheorge - caci specialistii alopati din alte tari nu sunt mai buin ca cei din tara caci lucreaza tot cu aceleasi medicamente si stiinta pe cand homeopatia e cu totul diferita si are alte cunostinte si cu totul altfel tip de remedii. Cand medicina nu mai stie pe ce sa dea vina da vina pe gene, insa genele sunt rar de vina.
Foarte multi oameni au reumatism insa acest lucru provine in 90% din cauza alimentatiei gresite si a modului de viata gresit si este uneori agravat de anumite infectii (streptococ, de exemplu) si de toate acestea medicina alopata - cu foarrte putine exceptii - nici nu are habar si nici nu are leac.

(eu la 17 ani fusesem dignosticat cu artroza (articulatiile mancate dupa zisele medicilor) in urma unei amigdalite pe care mai multi medici nici nu au fost in stare sa o diagnostice caci analizele de sange erau prea bune ca sa ia in considerara si simptomele locale sau ce le spuneaum eu. "Artroza" a disparut prin minune odata cu amigdalita.)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.