Clickmed
programare rapida la medic

Amigdalita

Durere gat
Intrebare postata de ruxa22 cu 11 ani in urma

Buna ziua! Am 25 de ani si numele meu este Ruxandra.
De mica am avut probleme cu gatul,amigdalele,nasul(siusurile) si urechile si parca din ce in ce sunt mai putin suportabile aceste dureri.Sunt extrem se sensibila la mancare sau bauturi reci in timpul verii iar iarna nu suport nici macar bauturile la temperatura camerei(adica usor reci datorita temperaturii), rareori nu patesc nimic cand beau ceva rece sau un pic rece.Chiar si cand beau suc cu acid simt cum ma deranjeaza chiar daca nu sunt bolnava, strang ochii si bat cu mana pe picior pana imi trece disconfortul de parca acidul ma deranjeaza acolo...si asta tot timpul.
Am ramas cu o sensibilitate mare la urechi si anume ori ma dor, ori simt ca ma mananca si singurul lucru pe care il suport acolo este degetul mic de la mana cu care incerc sa potolesc disconfortul, iar nasul cu sinusurile parca obstructioneaza aerul pe care il respir.
Tin sa mentionez ca am o usora deviatie de sept de la o lovitura cu o minge de cand era mica.Ideea este ca nu pre pot respira si simt ca nici pe gat nici pe nas nu o pot face datorita faptului ca mai tot timpul este infundat sau doar o nara este functionala.Uneori din cauza asta stranut si nu ma ami pot oprii....Ma inbolnavesc de peste 4 ori pe an si sincer cred ca mai tot timpul sunt bolnava si cumpar medicamente. Ultima data acum 3 luni am avut ambele amigdale inflamate si dureroase, plus puroi in ele vizibil(in alveole sau cum se numesc).
Ideea este ca m-am imbolnavit din nou si astazi nu ma simt prea bine,ma doare foarte tare in gat,amigdalele sunt marite,una mai mare ca alta si urechile imi sunt sensibile si ma doare si inauntrul lor.Intrebarea mea este ce sa fac atata timp cat am mai fost la medic si am luat si medicamente de-a lungul timpului(cam prea multe)...si sincer am inceput sa iau cam tot timpul anului paracetamol si pentru sinusuri...
Eu am am reluat anul trecut si niste ore de canto si nu am mai putut merge datorita faptuilui ca iarna trecuta am fost extrem de bolnava chiar ramanand fara voce, cu dureri mari din cauza vremii reci ..aproape ca mai mult nu m-am dus si sincer de cantat nici nu s-a mai pus problema(deci nu din cauza asta am avut probleme pentru ca nu am repetat deloc).Dar as vrea sa pot sa exersez si sa fiu mai bine si nu stiu ce sa fac pentru ca m-am saturat sa intervina asta intre mine si viata mea profesionala sau cotidiana.
In concluzie ce anume sa fac sa scot amigdalele sau nu si ce e de facut?Si daca afecteaza cumva corzile daca le scot?Va multumesc anticipat si va doresc sanatate!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Amigdalita"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

victoras (acum 11 ani)

In primul rind incearca sa te feresti de bauturi reci sau/si acidulate.Nu fac bine.Vei observa ca dupa un timp in care nu ai fol. sucuri acidulate nu vei avea asa-zisa jena.Iti spun toate aste din proprie experienta!!!Apoi daca totusi bei rece,ia-ti Tantum verde -spray.Foloseste si Tabl. de Propolis cu vit.C si echinaceea(Vit.C si echinaceea dau imunitate locala iar propolis dezinfecteaza) Iti doresc sanatate !!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.