Clickmed
programare rapida la medic

Sunt in dificultate

Schizofrenie
Intrebare postata de alicante cu 11 ani in urma

Sunt intr- o anumita dificultate. un prieten de-al meu a venit la mine in vizita de vreo 3 luni. cu treburi legate de doctorat.
de vreo luna a inceput sa se poarte tare ciudat scria niste scrisori f. lungi dar se tot ascundea. nu lucreaza pt ca are sindrom Adison (tiroida si suprarenalele sunt atrofiate in proportie de 90%), si e pensoinat pe caz de boala.
am crezut ca scrie pt doctorat . de cca o saptamana imi spune ca primarul orasului i-a facut vraji pt ca primarul este sarpele din biblie , ca eu sunt de vina cam am cumparat ceva de la niste p***a si acestia i-au facut vraji prin mine. a inceput sa imi tot mute lucrurile prin camera , poze, cani, farfurii spunand ca de acolo vine vraja.
de cca 2 zile zice ca simte un miros de vraja in apartament, se simte rau il dor muschii, are diaree si cam refuza sa manance decat paine si bere. nu vrea sa stea prea mult de vorba cu mine pt ca ii fac eu vraji si de-ata il doare capul. zice ca vede anu mite chestii invartindu-se prin canile mele pe care eu nu le pot vedea. si acele chestii sunt un fel de vraja de la p***a.
va rog sa ma ajutati. nu stiu ce sa fac. nu pot lua legatura cu familia lui.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt in dificultate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

gyana13 (acum 11 ani)

buna, scuzama ca te intreb, eu nu stiu cum se manifesta acest sindrom, dar poate sa fie din cauza bolii de care sufera?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gyana13
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gyana13
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ochi negri (acum 11 ani)

Prietenul tau e bolnav si trebuie sa se trateze.Eu n-as mai locui cu el,nu stii ce-i poate trece prin cap si de ce-i in stare,poate deveni periculos.Convinge-l ca trebuie sa mearga acasa,respectiv la medic,ajuta-l sa faca asta(cu bani daca e cazul)e cel mai bun lucru.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ochi negri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ochi negri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.