Clickmed
programare rapida la medic

Insarcinata sau nu?

Sarcina
Intrebare postata de kymilla3108 cu 11 ani in urma

Buna! Nu stiu daca am am postat bine, dar cineva sper sa-mi raspunda.
Am 19 ani, locuiesc in Italia. A o relatie de 1 an cu un barbat mai mare decat mine cu 24, italian. Ce pot sa zic, intre noi majoritatea lucrurilor merg bine. Eu imi doresc foarte mult un copil, de aceea de asta si incerc sa raman gravida. Problema este ca am facut un avort in luna aprilie, mai precis pe 7. Dupa aceea menstruatia mi-a venit in iulie, m-a tinut timp de 6 zile, iar in august pe 7. Luna aceasta inca nu mi-a venit menstruatia. Practic am avut o mica intarziere. Eu din luna aprilie de cand mi-am reluat activitatea sexuala cu el, pot sa zic ca mereu a ejaculat inauntru, si nu m-am ridicat automat sa ma duc la baie sa ma spal. Nu a fost un raport zilnic, am avut intreruperi de 2 -7 zile, Dar este posibil sa nu raman gravida in 5 luni? Luna trecuta, datorita faptului ca eu cand sunt gravida nu reusesc sa fumez, nu mai reuseam sa fumez Winston, si a trebuit sa le schimb cu Marlboro. Problema este ca un pic de burtica am facut, dar nu am pofte. Iar poftele le am mereu cand sunt gravida. In schimb pot sa zic ca mananc mai mult. Burtica mi-a crescut un pic, dar sanii nu. Iar sanii cand sunt gravida imi cresc, devin tari, mult mai sensibili si am o scurgere albicioasa. Daca trang tare de sani, pot sa zic ca un pic de lichid albicios imi iasa, dar nu este mult. In aprilie dupa ce am facut avortul, am ramas timp de o luna cu o scurgere la sani, care nu era putina. Stang jos, incepeau sa-mi curga. Ce sfaturi imi puteti da? Multumesc pentru raspunsuri

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Insarcinata sau nu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

kymilla3108 (acum 11 ani)

Eu am ramas gravida in timp ce luam anticonceptionale, in ianuarie. Am fost la medic, am vorbit cu el, i-am explicat situatia, faptul ca am fost racita si am luat antibiotice si ca eu am ramas gravida in timp ce luam anticonceptionale, iar el mi-a spus ca este mai bine sa fac avort. Eu vroiam sa-l tin, dar riscurile erau mari.
Iar de protejat, noi ne dorim un copil. Eu din aprilie nu am mai luat niciun fel de pastile, doar pentru a fi sigura ca daca raman gravida nu exista riscuri la care mi-as putea dispune propriul copil. Iar eu sunt pregatita sa devin mama, nu este doar un moft. Sunt constienta de faptul ca un copil nu este o jucarie si ca trebuie sa am grija de el toata viata, ca trebuie sa fiu responsabila pentru el. Nu ca in momentul in care ma plictisesc il las la parinti si eu ma duc sa ma distrez. Eu as face orice pentru copilul meu, si cea mai mare bucurie este sa ai copilul langa tine, oricat iti este de greu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de kymilla3108
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de kymilla3108
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ala bala (acum 11 ani)

O intrebare fara prea multa relevanta: tu la 19 ani cate sarcini ai avut anterior ca stii atat de bine cum ti se comporta organismul cand esti insarcinata? Sa nu mai vorbim de faptul ca nu-i o sarcina ca alta, chiar si la aceeasi femeie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ala bala
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ala bala
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
kymilla3108 (acum 11 ani)

Buna! Am avut doua sarcini, prima am intrerupt''o cand aveam 9 saptamani, deoarece s''a intamplat din greseala si nu eram pregatita sa devin mamica, iar el nu avea o situatie stralucita ca sa ne poate intretine. Iar pentru a nu''mi chinui propriul copil, am decis ca era mai bine asa. Iar aceasta a fost cea de''a doua, intrerupta din anumite motive pe care le''am explicat. Pot sa spun ca organismul mi s''a comportat aproape in acelasi fel, singura diferenta este ca la prima sarcina, m''a simteam extrem de rau, nu reuseam sa mananc, nu reuseam sa beau apa, nu reuseam sa stau in picioare, tot timpul vomitam, tot timpul imi era rau. Iar exact ca in a doua sarcina, nu am mai reusit sa fumez si nu puteam sa suport pe nimeni langa mine care fuma.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de kymilla3108
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de kymilla3108
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.