Clickmed
programare rapida la medic

Epilepsie raspuns medic

Epilepsie
Intrebare postata de deea022 cu 11 ani in urma

Buna ziua ,
am 23 de ani si de curand am fost diagonosticata cu epilepsie.Am avut o criza asemanatoare spasmofiliei si m-am adresat unui medic specialist care mi-a facut o EEG si in urma acestei unei sedinte de EEG doctorul m-a diagnosticat cu epilepsie .As dori sa stiu daca e posibil ca diagnosticul sa fie eronat.Am tot citit despre aceasta boala si stiu ca e f greu de pronuntat in privinta ei si ca sunt necesare mai multe teste. Bineinteles ca as dori sa consult si un alt specialist in privinta acestui diagnostic , dar nu prea stiu catre cine sa ma indrept ,poate ma puteti ajuta.
Si mai vreau sa stiu daca biorezonanta este mai avansata decat eeg pentru efectiunile de epilepsie.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Epilepsie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Diagnosticul de epilepsie este pus de catre un medic neurolog; pentru sustinerea acestui dianostic este nevoie de: anamneza- discutie detaliata cu pacientul si cu membrii familiei, EEG, CT, RMN cerebral, toate la indicatiile medicului neurolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Epilepsie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
deea (acum 11 ani)

Cand eram mica am avut un accident de masina unde m-am lovit la cap si am facut atunci un edem cerebral din cate stiu si am urmat un tratament timp de aprox. 5 ani.La varsta de 9 ani mi s-a oprit tratamentul, deoarece am facut alergie la acele pastile ,corpul incepuse sa le respinga,si acum de curand cum am zis si pe forum am facut o criza asemanatoare pasmofiliei si am facut un RMN cerebral care mi-a iesit normal si un EEG care nu a iesit bine din prima si m-a diagnosticat cu epilepsie.Acum am facut alt EEG si a iesit normal,dar chiar si asa tot trebuie sa urmez tratament timp de 3 ani de zile .
Daca ma adresez altui medic care iar imi face un EEG si iese normal ,eu cu ce diagnostic raman ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
deea (acum 11 ani)

Am uitat sa zic si faptul ca atunci cand am facut aceea criza eram sub un stres foarte mare din cauza jobului .Acum ca am renuntat la acel job ma simt mult mai linistita ,nu mai am acel stres si ma gandesc ca poate acesta poate fi unul din motivele pt care al 2 lea EEG a iesit bine ,fara nici o anomalie .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.