Clickmed
programare rapida la medic

Miopie forte

Afectiuni oculare
Intrebare postata de Florentina716 cu 11 ani in urma

Am 18 ani si am miopie foarte mare O.S. -11 O.D -9 anul acesta as vrea sa ma operez cu laser..credeti ca e posibila aceasta operatie?o sa mai port ochelari?help me

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Miopie forte"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Alexandru Pop (acum 11 ani)

din cate am auzit, daca dioptria este mare, prin operatie doar se reduce, nu se ajunge la 0. cel mai bine, evident, te va putea lamuri un medic:)

daca va mai trebui sa porti ochelari, iti recomand niste lentile foarte bune. este vorba de lentilele Crizal UV, care sunt cele mai bune de pe piata in protectia impotriva ultravioletelor. se deosebesc de alte lentile anti-reflex prin faptul ca iau in calcul si razele care vin din spate si se reflecta de pe suprafata interioara a lentile direct in ochi. mie mi le-a recomandat un medic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Adelyna (acum 10 ani)

Buna, cu siguranta raspunsul la aceasta intrebare il poti primi de la un oftalmolog care in prealabil ti-a facut niste investigatii in acest sens. Eu am 24 de ani si sunt operata de miopie tot cu laser, prin metoda ilasik. Pentru a sti daca pot face operatia sau nu, doctorii mi-au facut niste investigatii speciale inainte, altfel nu ti se face interventia, daca nu esti compatibila. Eu dupa operatie n-am mai purtat ochelarii de vedere.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.