Clickmed
programare rapida la medic

Epilepsie sau nu

Investigatii
Intrebare postata de dorica1 cu 15 ani in urma

Am o nelamurire foarte mare. toti doctori spun ca sufar de aceasta oribila boala dar nimeni nu o poate dovedi. sufar de niste crize asemanatoare cu crizele de epilepsie, doar ca nu-mi dau seama cand ma apuca, nu sunt dese si nu apar dupa vreun tipar. nu apare nimic la analize (electroencefalograma, tomograf si foarte multe alte enalize) si de un an de cand m-am lasat de fumat si cafea nu am mai patit nimic. pana acum cand am cazut foarte violent pe strada. acum este diferit decat la inceput, acum imi pierd cunostiinta si sunt naucit pentru ceva timp (30-45 min) la inceput cand imi reveneam eram fresh ca trezit din somn. daca aveti vreo idee sau mai aveti intrebari, va rog, am nevoie de un raspuns, am nevoie de un tratament corect.
multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Epilepsie sau nu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Tandea (acum 15 ani)

Cred ca ar fi foarte bine daca ati merge la un preot.Am o nepoata care a facut o criza si ea, a fost internata cu analize f.bune si eu am fost cu ea la preot.I-a citit 2 rugaciuni de sanatate.Am mai fost de 2 ori si acum e bine.Este plecata din tara.Incercati va rog si nu o sa va para rau.Doamne ajuta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Tandea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Tandea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Laura99110114 (acum 15 ani)

interesant caz pot sa zic foarte interesant
nu vreau sa o combat pe doamna cicita care a postat un raspuns la apelul dvs
dar din cate imi dua eu seama si adevaru e ca am cam putine date sa ma pot pronunta s-ar putea sa aveti epilepsie (inca o data sustin e o impresie personala si prin urmare va rog sa nu o luati ca un pur adevar)
mergeti la Centru national de lupta impotriva epilepsie si dicutati cu domnul doctor Radu Rogozea dansu va poate indruma mai bn si va poate ajuta mai bn eu sunt doar un tanar foarte pasionat de medicina
va anut de asemenea ca puteti intra pe situl www.stroke-avc.tk unde puteti intalni diverse persoane cu probleme de sanatate si acolo sunt postate diverse informatii ci un chat unde puteti discuta cu diverse persoane cu dizabilitati
va urez multa sanatate si fericire
cu stima stroke_avc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Laura99110114
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Laura99110114
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.