Clickmed
programare rapida la medic

Ma poate ajuta careva ?

Sanatatea mentala
Intrebare postata de razvansteel cu 11 ani in urma

Buna ziua am si io o mare problema de vreo luna asha parca am fruntea sau creierul nuj ce sa zic paralizat...nu le mai simt si cand vorbesc vorbesc doar cu gura ...nu cum as vorbi din cap.......am fruntea foarte rece de la tample in sus ......simt ca si cum nu ar fi fruntea...parca nu ar fi comcomitenta cu gura ......imi da mari dureri de cap ce sa fac ?am facut un rmn nu mi-a iesit nimik si am zis sa merg si la endocrinologie ..pentru ca in ultimu timp m-am ingrasat foarte mult de la 85 la 105 ...si m-am gandit sa nu fi fost din cauza asta sa nu mai poate circula bine sangele in cap ....si am facut niste analize si mi-au iesit cam aiurea glanda mare...trigricelidele 320 ...si tgp foarte mare...voi ce parere aveti ?:D ma simt foarte aiurea :(

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma poate ajuta careva ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.