Clickmed
programare rapida la medic

AJUTOR ,Caut un medic cu o minte luminata

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de viil27 cu 11 ani in urma

Buna seara , de circa 2 ani ma confrunt cu stari de ameteala, dureri usoare de cap ,pleoape superioare umflate cu o usoara presiune intre ochi si craniu ,cu stare puternica de somnolenta in ochi , slabicune a sistemului muscular ,mai exact fara vlaga ,ma dor musci de la picoare in special gambele , am facut nenumarate controale ,neurologice ,cardiologice ,oftamologice ,RMN ,uri si CT uri de nu le mai stiu numarul ,probe vestibulare controale ORL vre o 4 la numar analize de singe ,consulturi la medici internisti, generalisti .Pastile cu nemiluita ,cipralex ,betaserc ,sedativ pc ,aspacrdin ,lexotamil ,fluoxetin ,etc fara nici un efect , MENTIONEZ CA TOATE ANALIZELE SUNT OK ,inclusiv cele endocrinologice .Daca este vre un domn doctor care citeste aceste randuri si binevoieste sa faca un pustiu de bine si bine inteles are cat de cit idee cam de unde ar veni starile mele il rog din suflet sa ma contacteze , sunt dispus sa fac ori ce fel de investigatie medicala si ori ce fel de analiza pentru a depista ceea ce am , acum urmeaza sa merg la sectia parazitologie si toxicologie , VA MULTUMESC DIN SUFLET ANTICIPAT

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "AJUTOR ,Caut un medic cu o minte luminata"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (7)

Buna (acum 11 ani)

Ai noroc cam ti-am citit postarea insa sa vedem daca ti norocul in mana sau ii dai drumul.
Starea si simptomele pe care le descri mai sunt sunt tipice numai unui remediu homeopat, cu numele de Gelsemium. Nu ti-as spune asta, dar daca citesti descrierea lui prin internet vei descoperi ca prezinta exact simptomele descrise de tine si asta inseamna ca acest remediu te va vindeca daca il iei.
Mergi la or farmacie homeopata, cumpara Gelsemium CH30 si p***acate o granula din 3 in 3 zile pana cand remarci ameliorare evidenta, nu mai mult de 10 doze deocamdata.
Dupa ce ai facut asta imis cri un email la ***@yahoo.com. Poti merge insa si la un medic homeopat bun care daca e cu adevarat bun va recunoaste ca si mine acelasi remediu. Consultatia costa cam 100-200 de lei, depinde in ce oras si la ce medic. Poti scuti insa acesti bani daca faci ce am zis. In medicina alopata stergeäti speranta de vindecare caci acolo nu o gasesti deloc. Homeopatia insa te va ajuta in mod rapida DACA cineva gaseste remediul potrivit. Putini oameni scriu ca tine atat de evidente simptomele incat sa se gaseasca remediul deja din prima. Sa vedem acum cat de luminat esti tui ca pacient caci eu la multi le scriu, dar cum le lipseste lumina, nu inteleg.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11705174461 (acum 3 luni)

Bună seara
Nu știu dacă de atâția ani veți mai primi email ul acesta dar sunt cu probleme mari de sănătate ,as zice în ultima faza ca nu ma mai țin pe picioare de 6 luni nu mai sunt buna de nimic ,am doi copii pe care as vrea sa ii mai vad crescand , ma puteți ajuta ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11705174461
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11705174461
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Membru fiori_clauss (acum 11 ani)

Daca inca mai persista aceasta stare apeleaza la cabinetul Lacrima Naturii din Bucuresti. Acolo poti gasi remedii naturiste si specialisti in medicina alternativa chinezeasca care te pot ajuta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Membru fiori_clauss
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Membru fiori_clauss
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
viil27 (acum 11 ani)

Buna seara si va multumesc din suflet celor care mi a ti sarit in ajutor ,cu ajutorul DOMNULUI ,dupa 2ani si 8 luni in sfarsit am descoperit de ce sufar , boala se numeste borrelioza cu tulpina garini intens pozitivata , cu am descoperit de cea ce sufar am sa va scriu alta data , cert este ca nu cu ajutorul doctorilor am descoperit, a si nu in ultimul rand tin sa precizez ca toata distractia asta ma costat nu mai putin de 9000 de EUR,datorita multor medici incompetenti pe care ai avem in mom de fata in sistemul sanitar , sa tineti minte ce va scriu acum , TOTI DAR DOTI MEDICI LA CARE AM FOST SI CREDETIMA CA AM FOST LA CARE MAI DE CARE CU RENUME MAI MARE ,MI AU PUS DIAGNOSTICUL DE DEPRESIE SI ANXIETATE ,CU CIT TITLUL DE PE USE ERA MAI MARE CU ATAT TIMPUL PETRECUT IN CABINET SI CONSULTATIA ERA MAI SCURTA , DIAGNOSTIC CLAR FARA ANALIZE FARA VERIFICARI SCURT ,DEPRESIE SI ANXIETATE , SFAT ,NU VA INCREDETI IN EI , NOAPTE BUNA

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de viil27
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de viil27
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Awoody (acum 11 ani)

Cum ai descoperit ce ai? Cu ce analize? Merci!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator21592647088 (acum 3 ani)

Buna ziua .Şi eu ma confrunt la fel cu multe boli ,astma,hipertensiune,amorteala picioare miini.picioare umflate mai mult stingul.De 1 an şi jumate a inceput edemul care se manifesta prin mincarimi enorme umflaturi roşeata.Anul acesta in februarie a inceput sa fiu şi curentata in picioare .Analizele normale.La dr neurolog nu am fost datorita virusului.Am luat randevu online dar a fost anulat de spital.Acuma stingul muşchiul gambei se umfla enorm .Va multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21592647088
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21592647088
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
CristinaAsn (acum un an)

Buna, poți te Rog sa mi spui ce medic ai consultat și cum ai aflat ? Am aceleași simtome de o luna de zile și numai pot nici sa muncesc sunt o leguma efectiv

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de CristinaAsn
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de CristinaAsn
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.