Clickmed
programare rapida la medic

Sufocare

Durere gat
Intrebare postata de Andreeaaaaa cu 11 ani in urma

De vreo ora si ceva am o senzatie de sufocare pt ca simt in gat ceva care ma apasa ca si cum ar fi un obstacol sau ceva atunci cand vorbesc si nu pot termina o propozitie si nici nu prea pot respira atunci cand vorbesc . Durerea este undeva retrosternal , dar mai mult superior de clavicula exact in spatiul interclavicular putin mai spre stanga . Nu stiu si sper sa nu fi atins sinsul carotic dar am tot pus mana in zona gatului mai exact superior de clavicula si ma cam deranjeaza si presupun ca daca ar fi fost ceva de moment ar fi trecut pana acum ,persista cam de o ora si jumatate .Acum nu stiu , dar s-ar putea sa fie si de la oboseala ? Pentru ca in ultima vreme programul meu a cam fost dat peste cap , dar nu cred ca ar fi aparut asa ceva dintr-o data .. cam ce ar putea fi ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sufocare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.