Clickmed
programare rapida la medic

Am tensiune mare

Hipertensiunea arteriala (HTA)
Intrebare postata de patras silviu carlos cu 11 ani in urma

Buna ,am 37 de ani si de 2 sapt. imi masor tensiunea la farmacie si imi iese numai 16 cu11,mentionez ca ma simt obosit mai tot timpul,fumez beau cafea,maninc bine si am 103kg,nu consum alcool de loc,fructe consum cind si cind,si mai mereu imi este calc si trenspir. va rog din suflet in citeva cuvinte spuneti-mi ce am de facut,multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am tensiune mare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

ioandoi (acum 11 ani)

prezentarea la medic pt prescrierea tratamentului,care trebuie luat zilnic chiar daca valorile revin la normal.Tratamentul se face toata viata.Nu e nimic inspaimantator in acest sens deoarece te stii in siguranta,apoi te simti bine.Trebuie respectata doza stabilita de medic si prezentarea la acesta ori de cate ori simti ca ceva nu e-regula.

Pe parcurs se pot lua si produse naturale(dar nu trebuie renuntat la medicamentele de sinteza)ca de ex. REGLATOR AL TENSIUNII (DaciaPlant)sau tinctura de paducel s.a. dar trebuie sa stie si medicul.
Tratamentul antihipertensiv nu trebuie facut dupa ureche!trebuie consultat medicul.
Nu e greu,viata e frumoasa cu bune si cu mai putin bune.
CURAJ SI INSANATOSIRE GRABNICA.(pe moment trebuie renuntat la fumat si la cafea)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andrei ioan (acum 10 ani)

eu cred ca mai inainte de a merge la medic trebuie sa pui ordine in viata ta,adica incearca sa mananci mai putin preparate din carne,carnea sa fie alba,peste,pasare sp***a,spanac,conopida,brocoli,varza salata cruda,o cafea ajunge,tigarile trebuiesc reduse,daca lasi tigara trebuie sa o faci treptat,daca o faci dintr-o data creezi dezordine in corp(toti medicii spun sa o lasi); trebuie totusi sa faci niste analize, sa vezi cum stai, si cauza; medicii te vor impinge spre medicamente(de care nu mai scapi toata viata,esti tanar) la majoritatea e rutina; esti tanar ca sa fii bolnav,!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.