Clickmed
programare rapida la medic

Astm bronsic indus viral

Alergii Astm acut
Intrebare postata de membru222915 cu 11 ani in urma

Buna Ziua!
Am o fetita de 1an si 7 luni.In urma unor raceli repetate, incepute la 4 luni cu respiratie suieratoare, tuse seaca, urmata la 7 luni la fel si dupa aceea la 1 ani si vreo 2 luni, am ajuns la un medic pneumolog homeopat din cluj (noi locuind in tg mures)care , de cum am intrat in cabinet, ne-a spus ca fetita sufera de astm bronsic indus viral, ne-a dat tratatament cu aerius dimineata, ketof si singulair searaplus un tratament homeopat si mi-a spus sa revin peste 3 luni pentru testari alergologice.Dupa 3 luni ne-am intors la cluj pt testari ( am intrerupt tratamentul cu 3 saptamani inainte)am facut testul cutanat si a iesit ca fetita este alergica la praful din casa, mucegai , polen, par de caine si de pisica.Am continuat cu aerius, ketof si singulair, plus un tratament homeopat pentru praful din casa.Tratamentul a decurs relativ bine, spun bine pentru ca fetita mea continua sa tuseasca.AM fost la munte, unde am stat o saptamana, dupa cateva zile a inceput o tuse seaca de nu putea dormi noaptea.Am revenit in mures, si am cautat un medic pediatru alergolog unde am fost ieri.Dansa mi-a spus ca e imposibil ca un copil atat de mic sa fie alergic la atatia factori, mi-a spus sa intrerup tratamentul , pe scrisoarea medicala a diagnosticat-o cu "rinoadenoidita acuta", mi-a prescris un tratament cu revigrip, aerosili cu acc, si curatat foarte bine nasul, si sa revin la control dupa 5 zile.
Mi-a mai spus ca analizele alergologice trebuie refacute cu testari din sange, pentru ca cele cutatnate nu sunt asa de relevante.
Intrebarea mea este:
Este posibil ca fetita mea sa nu fie alergica ?ca testele cutanate sa fi iesit gresit din cauza ca are o piele mae sensibila?In afara de tuse si muci , fetita mea nu avut alte simptome, ma refer la ceva pe piele.
Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Astm bronsic indus viral"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

raluca (acum 10 ani)

Buna, pana la urma cum s-a rezolvat?? Sunt in aceeasi situatie

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.