Clickmed
programare rapida la medic

Copil nascut de o mama fara colecist

Boli pancreatice si de ficat
Intrebare postata de LILIANA34 cu 11 ani in urma

Am fost operata de colecist in urma cu 6 ani ma simt foarte bine multumesc lui Dumnezeu , dar acum problema mea este urmatoarea: in dec 2011 am nascut un baietel pe care l-am hranit cu lapte formula de cand l-am nascut , pana pe la 3 luni a fost totul bine dupa care a inceput sa regurgiteze destul de mult lapte si dupa masa imediat si intre mese si ii venea acreala din stomac in gurita si la 2 ore dupa mancare , ne-am dus la dr. si a zis ca e suspect de reflux gastroesofagian i-am facut eco si dr de acolo a zis ca nu e reflux acum are aproape 6 luni am inceput diversificarea la 4 luni si nu prea ii place mancarea este zi cand ii vine mai mult inapoi si zi in care nu ii vine aproape deloc , de la 5 luni ii dau sirop sanzime de atunci a inceput sa nu-i mai vina atata inapoi .Cred ca de cand am inceput cu diversificarea a inceput sa-i vina inapoi.Dr ne-a spus ca enzimele digestive nu i-au fost destul de mature. dar si acum dupa aproape o luna de tratament cu sanzime si aproape la 6 luni tot ii mai vine inapoi.La cate luni enzimele digestive sunt mature?Creste normal , e un copil vioi dar nu stiu de ce ii vine totusi mancarea inapoi si eu ma tot gandesc ca nu de aceea ca eu ne mai ac***a colecistul sa fie ceva din perioada sarcinii? Va rog mult sa-mi raspunde-ti cat mai repede daca i-mi recomandati ceva analize sa-i fac .Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Copil nascut de o mama fara colecist"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Buna (acum 11 ani)

Diversificarea deja la 4 luni este o mare greseala caci este prea devreme si asta cu atat mai mult cu cat exista diferente mari in dezvoltarea copiilor. A icnepe la toti la 4 luni arata nuimai idotenia celor care le-au recomandat-o la medici si naivitatea medicilor care o recomanda asa la mame. Inainte nu se facea atat de devreme. Stomacul nu e pregatit pt. o asemenea hrana si stomacul nu este pregatit nici pt. acel cocktail de substante chimice numit lapte praf. De la el au multi copii probleme mari cu digestia. Si inc azul dvasoatra problemele digestive se trag in primul rand de la laptele praf si in al doilea rand de la diversioficarea mult prea rapida. Dzeu a facut treburile simple: cand ies dintii destul de binisor (68 dinti) se poate intreruope laptele si trece pe alimentatie usoara, adaptata sugarilor.
Asta trebuie sa fie reperul si nu varsta in sine, caci la unii le apar dintii la 6 luni si la altii la 8 luni si coppii se dezvolta diferit de repede.
La un copil normal si sanatos, dintii nu apar nici prea tarziu nici prea devreme ci cam exact la 6 luni.
Deci diversificarea se face in medie cu 2 luni mult prea devreme (tactica concernelor care i-au invatat pe medici sa recomande astfel de p***ai la mame este urmatoarea_: cu aceste greseli multi copii se imbolnavesc si au nevoie de medicamente si aduc profit.) Insa la copii cu probleme metabolice sau de alta natura dintii apar mai tarziu si aceste lucru arata ca nici digestia nu este pregatita de mancare. Si vai de mama care incepe la ascet copil prea devreme cu diversificarea.

Pe de alta parte, la copii bombardati cu hormonul artificial numit vitamina D - vigantol, etc - dintii apar prea devreme (impreuna cu alte daune cauzate de cresterea aceelerata si depuneri de calciu pe creier si in multe alte locuri) . Acesti factori trebuie considreati toti, insa medicii la care mergeti au invatat totul pe dos si fac si totul pe dos de cum faceau bunicii nostrii si cum face orice popor care tarieste natural si fara medicina prin alte tari "necivilizate" dar inteligente. Asa ca nu va puteti astepta la vreun sfat bun din partea unui medic. Sfaturile medicilor sunt bune in astfel de cazuri de abia atunci cand sunt urmate exact pe dos...
Mergeti la un medic homeopat cu copilul, caci exista remedii homeopate care ajuta la asa ceva fara sa dauneeze altundeva, asa cum o fac medicamentele chimice. In ziua de azi nimic nu este mai periculos decat mersul la medic. Acest lucru a aratat si greva de 1 luna de zile din Israel unde nici un medic nu a mai lucrat. In aceasta luna decesele au scazut semnificativ si arata ca de fapt medicina omoara timpuriu oamenii si nu-i salveaza!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
LILIANA34 (acum 11 ani)

Multumesc pentru raspuns! Dar ce fel de lapte ar trebui dat copilului daca mama nu are san sa-si alapteze pruncul ? Ce recomandati dumneavoastra? Si o alta problema eu sunt din Tarnaveni jud. Mures aici la noi nu este nici un medic homeopat si sa mergi intr-un alt oras cu un bebe e cam greu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de LILIANA34
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de LILIANA34
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Roxana00 (acum 11 ani)

lapte de soia, inainte de a trece de la cel praf la cel de vaca, sau poate cel de soia in locul celui de vaca .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Roxana00
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Roxana00
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
delllia (acum 11 ani)

copilul cred ca are totusi ceva probleme digestive daca totusi vomita , va trebui sa mergeti totusi la un medic gastroenterolog, dar imi aduc aminte ca si ai mei vomitau, misorati doza de lapte diluti-o nu mult, si diversificarea faceti-o treptat, sper sa nu aiba alte probleme de tranzit.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de delllia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de delllia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Tanta (acum 10 ani)

aiurea, ai mei au mancat cam de toate de la 4 luni, acum au 35 de ani si 31 , se simt foarte bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.