Clickmed
programare rapida la medic

Limfom non-Hodgkin + hepatita C

Homeopatia
Intrebare postata de Lauraelena78 cu 11 ani in urma

De cand mama mea a primit aceste 2 diagnostice pe care nu sunt pregatita sa le accept inca, motiv pentru care in paralel cu aceasta documentare a mea febrila pe internet, voi solicita si parerea altor medici pe analizele deja facute, am ajuns si la homeopatie. As dori sa-mi recomandati un medic homeopat capabil (nu doar cu diploma), care sa ne poata prescrie un tratament paralel chimioterapiei si interferonului recomandate de medicii curanti. Sper ca de anul trecut, cand dl. Ionescu spunea ca nu exista asa ceva in Galati, sa se fi mutat totusi cineva cu experienta in acest domeniu, si acolo. Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Laura

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Limfom non-Hodgkin + hepatita C"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Ionescu (acum 11 ani)

Nu cred ca s-a mutat vreun doctor homeopat in Galati. Ce sa caute acolo ? Peste de dunare ? Doctori buni numai in Bucuresti si orasele mai mari gasiti. Insa la o astfel de boala, mai ales cand se face citostatice si interferon .- doua medicamente extrem de distrugatoare si fara nici un efect benefic - este ca si cum ai incerca sa repari o planta in timp ce ea este calcata de un tanc si un excavator. Pierdere de timp si de bani. Asa ca puteti renunta la homeopatie si orice medicina gingasa cat face acest tratament. Dupa ce l-a terminat nu se mai poate repara prea multe caci deja multe functii sunt stricate definitiv si organismul este intoxicat. Doar Dzeu care mai poate tine un astfel de om in viata in ciuda la astfel de tratamente mai periculoase decat boala in sine. Eu nu as face un astfel de tratament. As prefera ori sa mor de la boala ori sa sa traiesc ca asa vrea Dzeu si homeopatia. Insa fiecare alege dupa cum stie. Frica si graba, asa cum le ofera medicina din plins insa nu suntbun sfatuitori.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.