Clickmed
programare rapida la medic

E coli?

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de alecs.2009 cu 11 ani in urma

Buna Ziua, am si eu o problema, nu stiu cat de serioasa dar ma deranjeaza de prea mult timp. In urma cu ceva timp aveam usturimi la urinare si nu numai. Am fost la doctor si mi-a gasit virusul E coli, am facut tratament cu augumentin, crema si alte pastile, s-a ameliorat mult dar nu de tot, am repetat analiza de 3 ori ( am inteles ca nu iese mereu la analiza ) si mi-a gasit din nou, am facut tratament cu augumentin si o crema si nu se simte nici o diferenta. Simptomele sunt: Dorinta sexuala foarte redusa (aveam viata sexuala f activa), o stare de amorteala si placere redusa in timpul actului sexual, erectie tare dar la capacitate redusa, cand dau pielea care acopera glandul este cam lipita asa, nu exista lubrifiere. Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "E coli?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Adrienne (acum 11 ani)

Dupa prima repriza de tratament[ sper ca s-a recurs la acel antibiotic in urma antibiogramei] se repeta analiza si daca bacteria persista se face din nou antibiograma,caci structura s-a modificat si va raspunde la un alt antibiotic. De regula acest lucru se repeta cam trei luni la rand[ antibiotic diferit]. Daca s-a continuat cu acelasi antibiotic, este normal sa nu se simta nicio diferenta. Aceasta infectie nu trebuie tratata dupa ureche caci, in timp, poate urca catre aparatul urinar superior.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
alecs.2009 (acum 11 ani)

Prima repriza de tratament a fost cu Augumentin, o crema, alte pastile plus ceva efervescent, a doua oara doar augumentin si o crema. Nu il fac dupa ureche asa am primit reteta de la doctor. Pentru simptomele avute e coli este responsabil? Antibiograma inseamna la ce sunt sensibil, rezistent, etc? Ca din aceasta cauza am inteles ca mi-a dat augumentin si o crema doar pentru ca eram rezistent la multe. Ce este de facut? Repet analiza? Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alecs.2009
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alecs.2009
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrienne (acum 11 ani)

Cand am spus "dupa ureche " nu m-am referit la tine ci chiar la medicul de familie,daca nu a ales tratamentul in urma antibiogramei. Mi s-a intamplat sa iau sase luni antibiotic[ pt. aceasta infectie]prescris de medicul de familie, pana ce am facut o candidoza de toata frumusetea si infectia tot aparea. Mi-am condus singura tratamentul si de patru ani n-am mai avut nicio problema. Eu mi-am spus parerea in legatura cu felul in care trebuie facut tratamentul.........Cat despre simptomele tale,fiind femeie chiar nu stiu ce sa-ti spun............

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adina (acum 9 ani)

Buna.Eu am scapat de E.Coli cu D-Mannose si Asparagus.Il recomand cu incredere , deoarece am incercat sa scap de ea timp de cativa ani de zile cu o gramada de tratamente.Va doresc multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.