Clickmed
programare rapida la medic

Bubite

HIV SIDA
Intrebare postata de clona.lopez cu 11 ani in urma

Mi-au aparut de acum 1an niste bubite mici sub limba?la inceput nu le-am dat importanta dar acum chiar incep sami fac griji...stiti ce ar putea fi?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bubite"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

stan domnica (acum 11 ani)

M-am confruntat cu ceva ani in urma cu o problema asemanatoare, dar, PE limba.Era o mica escrescenta, cat varful unui ac, care la un moment dat, s-a inflamat putin, asa incat, la cea mai mica miscare a limbi aveam dureri.Mentionez ca acea escrescenta o aveam de ani de zile; ma enerva prezenta ei, dar nu ma durea, asa ca nu am luat nici o masura ( ani de zile), pana nu m-a durut.Cand s-a inflamat insa,(probabil de la un aliment) mi-am tamponat DOAR de doua ori locul afectat cu TINCTURA DE PROPOLIS,doar doua zile.Dupa acele doua zile, am observat ca nu mai era absolut nimic in acel loc; escrescenta disparuse definitiv si nici nu a mai aparut vreodata ! Sper sa va ajute aceasta metoda.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.