Clickmed
programare rapida la medic

Ce poate sa fie?

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de Mayra 97 cu 11 ani in urma

Buna ziua.
Astazi am fost la scoala. Am stat o ora iar apoi am inceput sa respir greu si rapid. M-a luat o stare de ameteala, urmata de o apasare puternica asupra pieptului si furnicaturi la ambele maini, de la cot pana la degete.
Dupa inca o ora am inceput sa vad in ceata pentru cateva secunde. Simteam ca transpir cald, apoi rece ; imi tremurau dintii si ma durea puternic capul.(asta pe la ora 11:00, daca conteaza)
Acum, la ora 18:44 mi-au m-ai trecut din simtomele de mai sus, inafara de apasarea pieptului(care s-a mai ameliorat) si durerea puternica de cap.

Doamna directoare m-a trimis cu o colega la Spitalul de Copii Galati, insa la urgente nimeni nu ne-a bagat in seama.
Cand am ajuns acasa (scutita de la restul orelor), mama a refuzat sa ma duca la medicul de familie, pe motiv ca maine am teza la romana si este doar o simpla emotie.

Sunt o eleva buna, la romana sem I am luat 10 curat in teza si am mers la mai multe olimpiade anul acesta pana in faza judeteana (la religie nationala). Ceea ce vreau sa mentionez este ca nu poate cred ca poate fi o simpla stare de emotie, deoarece am trecut prin mai multe probe importante pe care le-am trecut cu brio, fara sa mai patesc asa ceva.

Adevarul este ca din cand in cand mai simteam starile astea (de 2 ani incoace), insa e prima data cand "reactionez" asa, iar eu ac***a doar 14 ani, doctorul de familie nu ma ia in seama fara mama. Si cum ea nu poate sa ma duca, acest forum este singura mea solutie. Va rog mult sa raspundeti cat de repede puteti :). O zi buna!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce poate sa fie?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

amyss (acum 11 ani)

Draga Mayra,ce ai mentionat tu pare sa fie un atac de panica sau lipsa de calciu si magneziu,dar cel mai sigur roag o pe mama ta sa mearga cu tine la doctor si sa ti faca analize la sange,deasemeni important este si sa te hranesti sanatos,eventual poti lua calciu cu magneziu si vitamina D3. Sanatate tuturor!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de amyss
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de amyss
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
eva40 (acum 11 ani)

sunt deacord cu Amyss,in afara de mers la doctor.Te indoapa cu medicamente.Ia calciu cu magneziu si D3,este foarte bun Strong Bones Plus,3/zi pe stomacul gol.Cred ca in afara de cadere de calciu ai facut si un puseu de hypoglicemie.Mananca normal.
Ti-as mai recomanda Rhodiolin,este o planta minunata adaptogena.Regleaza bataile inimii si treci usor situatiile grele,stresul.
intra pe www.***.ro
acolo gasesti multe informatii
te pup

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de eva40
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de eva40
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mayra 97 (acum 11 ani)

multumesc mult :) O sa incerc sa vorbesc cu mama sa imi faca niste analize pana la urma, pentru ca sincer imi este teama sa iau medicamente "de capul meu" , dar in acelas timp ai si tu dreptate cu medicii. Te indoapa doar cu medicamente...Ehh... o sa merg zilele astea sa imi fac analizele (nici macar grupa de sange nu mi-o stiu :)) ) .
Oricum, multumesc mult pt sfat :D :*

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mayra 97
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mayra 97
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
eva40 (acum 11 ani)

sa citesti neaparat despre Rhodiolin,e acolo pe site,nu are efect secundar ca e din planta.Sa fii sanatoata

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de eva40
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de eva40
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.