Clickmed
programare rapida la medic

Senzatie de urinare in timpul actului sexual

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Linna49 cu 11 ani in urma

Buna,

De cateva luni bune am o nedumerire in ceea ce priveste senzatia de urinare in timpul actului sexual. Prietenul meu crede ca e vorba de acel "squirt" si mi-a zis sa incerc sa ma masturbez si sa-mi dau drumul orice ar fi. I-am urmat sfatul si imediat dupa ce am orgasm, apare senzatia de urinare si cand am reusit sa las sa iasa am observat ca procesul era identic cu cel de urinare, doar ca lichidul nu mirosea a urina si arata ca apa.. Eu sunt totusi sceptica si cred ca e vorba doar de urinare.. As vrea o interpretare la ce am spus si sa stiu exact ce se intampla de fapt! Prietenul meu a spus ca el chiar isi doreste sa "fac pipi pe el" (ma scuzati de exprimare), dar am totusi retinerea ca faptul in sine n-o sa se ridice la asteptarile noastre, in special ale lui si nu vreau sa-l dezamagesc. Astept orice raspuns. Multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Senzatie de urinare in timpul actului sexual"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

buna (acum 11 ani)

am facut dragoste cu cel putin 3 femei care la orgasm elimina acel lichid, este similar cu descrierea ta si nu este urina nici la miros nici la culoare. Este ceva normal, desi putine femei sunt capabile de asa ceva. nu trebuie sa-ti faci griji, la barbati chiar le place asa ceva. In general astfel de femei sunt capabile si de orgasme multiple. Trebuie sa te relaxezi si sa aceepti felul asta de orgasm ca ceva normal.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
(acum 11 ani)

Cu propunerea a venit el ,asa ca nu ar avea ce sa-ti reproseze daca " faci pipi pe el." Oricum in pat stiu ca totul este permis daca ambii parteneri sint de acord cu ceva anume.Sa stii ca " squirt-ul " e ceva special si foarte putine femei beneficiaza de senzatiile provocate de el.O sa constati ca chiar de esti cu vezica golita si nu mai bei nimic mult timp cantitatea de lichid eliminata este mare. Esti o norocoasa.Nu sint femeie dupa cum constati dar am destula experienta incit stiu ce spun.

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
miki (acum 11 ani)

Esti o femeie care simnte f. mult si ca tine sunt putine .Recomandarea mea este sa gasesti un partener pe masura sa reziste la forta cu care faci tu sex ,sa fie bine dotat ,sau sa foloseasca si alte metode pentru ca sa duca la sfarsit actul sexual, ptr.cu tu ac***a o temperatura mai ridicata in vagin el se termina mai repede .Trebuie sa sti ca ce ai tu este o calitate buna si asa vei fi toata viata , dar nu toti barbatii se impaca cu calitatea sexuala a femeii ,ptr. ca unii obosesc la o varsta , sau chiar mai tineri .Dar dragostea si daruirea sufleteasca face sa va intelegeti si la actul sexual si asta depinde de tine cum pregatesti aceasta mare faza din viata s-o faci de fiecare data unica.
- Dupa ce am ramas vaduv ,am acum o viitoare sotie cu asemenea calitate de care se jena ,dar am incurajato si ne simntim ca in paradis ,avem grija sa punem o folie sub noi peste care un cearsaf indoit sa absoarba toata cantitatea ,ptr. ca elimina f. mult .In rest ne dorim si la 80 de ani sa ne iubim cu aceeas intensitate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Linna49 (acum 11 ani)

ahah, multumesc frumos pentru raspunsuri!! si mai ales asa repede! in linii mari ma asteptam la niste raspunsuri pozitive, asa ca acum sunt mai sigura pe mine... multumesc inca o data! si miki, iti doresc casa de piatra cu viitoarea sotie!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Linna49
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Linna49
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adi (acum 10 ani)

ai reusit linna ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
norbert (acum 8 ani)

este un proces asemanator ejacularii la barbati. parerile sunt impartite, nu neaparat adevarate.
am intalnit si eu fete de genul si dupa ce le-am explicat unele amanunte nu s-au mai simtit jenate ci chiar au avut de beneficiat. trebuie sa observati fetelor daca apare si un proces de vlaguire in urma acestei experiente, oboseala, disparitia excitarii si chiar nevoia de somn. exista un proces de lubrefiere accentuat datorita unor senzatii erotice puternice si continue. asta e bine. ce nu e bine este acea "ejaculare" cu mult lichid pierdut dintrodata dupa care dispare libidoul si apare oboseala. atunci sa stiti ca va aflati pe drumul gresit.
daca insa exista o lubrefiere puternica in timpul actului amoros iar secretiile vaginale curg din vagin fara sa va simtiti obosite ba chiar foarte erotice si feminine atunci este in regula. dupa cum veti observa acea senzatie de pierdere si vlaguire este problema si nu lichidul in abundenta.
exista cazuri in care datorita contractiilor vaginului ce este plin atunci cu lubrefiant acesta iese afara in cantitati mari insa nu apare senzatia de pierdere si pofta de iubire ramane aceeasi, ba creste. in acest caz iarasi este in regula.
ce se poate face?
daca creste libidoul si sunteti in extaz atunci fiti fericite, ce bine ar fi sa fiu eu (easy2takeit) norinocosul. Yahoooooooo.
daca din nefericire pierdeti ca si vlaga, adica energie erotica sunt cateva procedeea care va pot ajuta cu siguranta.
unul ar fi can 150-200 de contractii ale musculaturii perineale pe zi timp de cateva luni, minim 4 pentru a untari musculatura anala si vaginala.
apoi vorbiti cu iubitul vostru si explicatii ca stiti ce trebuie sa faceti ca sa nu va mai piara pofta insa el va trebui sa va inteleaga si sa asculte de voi. intrerupeti atunci contactul sexual si ceretii ca pentru cateva minute sa va mangaie si sa va sarute pe tot corpul dar nu in zona vaginala ca sa va relaxati si sa eliminati tensiunile la nivel erotic. sanii, spatele, gatul, coapsele, soldurile sau pe abdomen, oricare zona care va produce placere in corp si disipeaza tensiunea din zona vaginala. daca nu aveti sanii mari atunci jocul cu sanii in mod repetat va face ca energia erotica sa urce la nivelul lor si astfel se vor mari intr-un timp relativ scurt. la fel se face cu alte zone pe care doriti sa le armonizati este un lucru pe care l-am invatat de la iubitele mele si am fost surprins sa aflu ca sunt multe fete care fac la fel. puteti folosi uleiuri de masaj. in timp veti invata sa directionati aceasta energie in alte zone ale corpului sau chiar in tot corpul. de o importanta chiar mai mare este trairea pe care o aveti si in timp aici veti ajunge. este important sa traiti un sentiment de iubire, de implinire, de fericire, de senzualitate si feminitate, dragalasenie la nivelul inimii sau in tot corpul si astfel tensiunea erotica din zona organelor genitale se va disipa in corp unde vreti voi. in scurt timp starile jenante vor disparea. daca doriti discutati cu prietenele voastre aceste detalii si veti observa ca sunt multe care stiau insa nu ati stiut voi sa puneti problema. acum stiti. succes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.