Clickmed
programare rapida la medic

Consum etnobotanice

Anxietate
Intrebare postata de nicknick cu 11 ani in urma

Salutare,am 17 ani,si in urma cu 2 zile am consumat cu 2 prieteni o substanta numita "bee heavy".mai consumasem de maxim 5-6 ori,insa alte substante,printre care luni o chestie foarte ieftine,dar imi revenisem dupa maxim 2-3 ore.Cred ca m-am panicat,din cauza ca am inceput sa vomit,acum,ultima oara,aveam pulsul foarte ridicat,simteam ca nu ma aflu in corpul meu,cei doi prieteni de-ai mei isi revenisera,cu toate ca nu mai fumase niciodata,iar eu si acum,stau acasa,cu mama crezand ca am facut o cadere de calciuc(nu cred ca am puterea sa ma uit in ochii ei dupa ce va afla).Am stare de anxietate,daca inchid ochii si ma bag in pat am tot felul de halucinatii,insa niciun lucru iesit din comun,ieri am incercat sa ma duc la scoala crezand ca o sa imi revin,insa dupa 2 ore simteam ca imi bubuie capul,si am decis sa vin acasa.VA ROG DIN SUFLET,ajutati-ma cu niste sfaturi,pur si simplu nu mai stiu ce sa fac.Trebuie sa iau vreun medicament ? e recomandat sa stau in pat sau la tv/pc ? Si sa ajung la o clinica de dezintoxicare mi-as dori sa fie ultima varianta,pentru ca totusi,sper sa nu fie atat de grav.VA MULTLUMESC ANTICIPAT

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Consum etnobotanice"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Liviu (acum 11 ani)

nicknick a scris: "... cu mama... nu cred ca am puterea sa ma uit in ochii ei dupa ce va afla"

R: Imi imaginez ca intre timp ai reusit deja sa faci si acest lucru. Insa nu cred ca e nicio nevoie de putere, ci doar de curaj. De putere ai nevoie numai daca vrei sa fii ca ceilalti prieteni ai tai. Dar ca sa fii tu insuti, ai intr-adevar nevoie de curaj.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ioanappp (acum 11 ani)

Si mie mi s-a intamplat lafel de la etno.

1. NU MAI CONSUMA ASA CEVA, substantele continute sunt netestate, un fel de "Kinder cu suprize". Potentail fatale.

2. Consulta un medic psihiatru (suna urat, ins anu-i asa e negrul dracul), el te va ajuta cu sfaturi si posibila medicatie (care nu e asa dura).

3.NU MAI CONSUMA ASA CEVA
4.NU MAI CONSUMA ASA CEVA
....
n. NU MAI CONSUMA ASA CEVA!!!

Eu m-am facut bine.

Bafta!

PS: NU MAI CONSUMA ASA CEVA!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ioanappp
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ioanappp
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alexa (acum 11 ani)

Bee Heavy e printre putinele etnobotanice care dau aceasta stare, eu zic sa stai cuminte macar daca vrei sa te "distrezi " fumeaza/trage ceva calumea nu p***ai dinastea pentru ca iti fac mult mai rau, cum spunea si cineva inaintea mea sunt netestate si te poti trezi cu cine stie ce substanta in corp care poate fi letala. bafta :*

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.