Clickmed
programare rapida la medic

Avc ischemic regresiv raspuns medic

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de emilia74 cu 12 ani in urma

Buna seara ! bunica mea in varsta de 81 de ani a suferit un avc ischemic acum 1 luna. este acasa acum dar ceva nu este bine urmeaza tratament cu sermion 1/zi,aflen 2x1/zi,atorvastatina 1/zi ,cerebrolisin la 3 luni + zenra 10,indapamid pt tensiune,imi zicea mereu ca este ametita si am hotart cu medicul de familie sa ii dam ginko biloba 40 mg 2cp/zi (nu a mai fost asa ametita dar spune ca are capul greu).din teama unei hemoragii am hotarat sa ne consultam cu neurologul care a spus sa ii dau betaserc 24 mg 2cp/zi -7 zile apoi 1cp/zi si in cazul care nu ii trece sa ii dam flavotan 80 mg x 2 zi.problema este ca dupa primul cp de betasesc a suferit o ameteala puternica si un zgomot ingrozitor in cap de nu a stiut de ea si a avut senzatia ca a cazut din pat(a cresut tensiunea de la 11 la 15 brusc atunci),acum ii dau tot ginko biloba 40 mg 2cp/zi dar imi zice ca are capul f greu si nu stiu ce sa ii mai fac si ce sa ii mai dau sunt foarte speriata mai ales dupa intamplarea cu betasercul si doresc sa ma consult cu dumneavoastra ca nu mai stiu ce sa ii fac .va rog din suflet sa ma ajutati .multa sanatate

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Avc ischemic regresiv"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Constantin Rusu MDr. Constantin Rusu este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Daca 11 este tensiunea de fond, e cam putin pentru 81 de ani si un AVC. Ameteala ar putea fi, printre altele, si consecinta unei tensiuni prea mici. Sugestia mea e sa insistati pe hidratare (macar 1500 ml/zi) si, eventual, sa "negociati" cu medicul curant o ajustare a tratamentului antihipertensiv.
Tensiunea de 15 ar fi, in acest caz, o tinta rezonabila.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Constantin Rusu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Constantin Rusu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Accidentul vascular cerebral.

Inscrie-te aici!
Advertisement
de la atatea medicamente ! (acum 12 ani)

de la atatea medicamente si un om pefect sanatos ar primi dureri de cap, cu atat mai mult o femeie batrana si epuizata in urma acestei boli. O puteti indopa cu ginko, nu poate contracara efectele adevrse de la acest cocktail cu medicamente. de indata ce au dat un medicament, doctorii uita de existenta listei cu efecte adverse si atribuie niopile simptome aparute dupa administrarea lor la tot felul de chestii teoretice, numai la medicamentele date de ei nu.
Acolo este insa cauza simptomelor aparute. Ii scurtati viata cu atatea medicamente, ca sa nu mai vorbim de "calitatea" ei.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.