Clickmed
programare rapida la medic

Am o tristete si o suparare in mine ca nu reusesc sa-mi revin.. raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de NICOLETA56123904 cu 12 ani in urma

Am o dulceata de fetita de opt anisori absolut minunata de multe ori ii spun ca este perfecta..invata bine este ascultatoare si foarte atenta. In schimb eu sunt o fire impulsiva ma inervez din orice si am de multe ori senzatia ca toti din urul meu au ceva cu mine..de multe ori nu imi convine nimic si de aceea si fetita mea cateodata sufera din cauza mea. Zilele trecute au venit niste prieteni pe la ea sa se joace,si dupa un timp am intrbat-o daca si-a facut temele iar ea mi-a zis ca nu...am inceput sa tip si sa urlu la ea pana a inceput sa planga si mie mi se rupea inima cand o vedeam ca plange fata de copii dar nu nu puteam sa ma abtin am continuat cu cearta dupa ce sa linstit si ea si eu a inceput sa-mi spuna ca o fac de rusine fata de toti ca asa fac mereu asa am facut si de craciun fata de toata lumea si mereu ma tip la ea in fiecare zi si lumea o sa creada ca e un copil rau si neascultator...eu am ramas socata pentru ca copilul meu are dreptete dar de multe ori nu imi dau seama,si ea a suferit mereu....iar eu am gresit si imi pare tare rau mai ales ca am crescut-o cu toata dragostea din mine si ea reprezinta totul pentru mine. Imi este frica ca si-a pierdut incredere in ea, de multe ori nu este curajoasa..ma macina ideea ca am gresit in cei sapte ani de acasa cu urletele mele si nu stiu daca as mai putea face ceva...astept raspuns din suflet multumesc nicoleta

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am o tristete si o suparare in mine ca nu reusesc sa-mi revin.."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua,

Este foarte important daca doriti sa va schimbati sau nu.

Consider ca este prima intrebare la care este necesar sa raspundeti cu sinceritate.

Daca raspunsul este da va recomand sa urmati un proces psihoterapeutic prin care veti invata cum sa va exprimati nemultumirile intr-un mod asertiv, veti descorperi si cauza pentru care nu puteti sa va abtineti in a tipa la fetita si banuiesc ca si in alte situatii si veti reusi sa va reechilibrati emotional. Acest proces dureaza, nu se intampla schimbarea in 2-3 sedinte si va necesita munca si efort din partea dvs. Tocmai de aceea v-am si spus ca este important sa va doriti sa va schimbati.

Daca sunteti din Bucuresti ma puteti contacta pentru a stabili o prima intalnire.

Roxana Alina Olaru

psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut, psihoterapie de cuplu EFT, educator prenatal 

tel. 0728.47.15.06
e-mail: [email protected]
web:  www.consiliere-psihologica.ro

web:  www.roxanaolaru.ro

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
NICOLETA56123904 (acum 12 ani)

Imi doresc foarte mult sa ma schimb..nustiu daca o sa reusesc deoarece am incercat de multe ori sa nu mai fiu asa..de multe ori ma intreb daca nu e ceva genetic tatal meu asa urla mereu pe mama si de multe ori ma regasesc...incerc sa ma lupt sa nu fiu ca el..din pacate nu sunt din Bucuresti ramane sa va multumesc mult pentru intelegere si sfaturile pe care mi le-ati dat..multumesc mult

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de NICOLETA56123904
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de NICOLETA56123904
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Ulmeanu Lelia-Camelia MPsih. Ulmeanu Lelia-Camelia este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua,

Ma bucur pentru dvs ca aveti un copil sanatos si calitati atat de frumoase:" invata bine, este ascultatoare si foarte atenta"!
Cand acordam prea mare atentie greselilor, descurajam copiii. Nu putem construi pe sclabiciuni ci numai pe puncte forte!!!
Concentrarea pe greseli este dezastruoasa!
Daca reusim sa concentram atentia copiilor pe ce au facut bine,..ne exprimam increderea in abilitatile lor si ii incurajam, si in felul acesta greselile pot muri pentru ca ele nu mai sunt hranite!
Cand copilul este corectat in mod constant, el nu doar are sentimentul ca face totul gresit,..dar poate sa se teama sa nu greseasca.Frica poate sa exercite o asemena presiune asupra lui, incat isi poate pierde abilitatea de a functiona.. Trebuie sa avem curajul de a fi imperfecti si sa le permitem copiilor sa fie imperfecti,...doar in acest fel putem functiona, progresa si creste sanatos!
In loc de pedeapsa,. folositi consecinta logica a comportamentului,..si copilul va intelege,...fara sa pedepsiti,..mai ales de fata cu colegii,..prietenii!,...e umilitor pentru orice fiinta acest lucru!!
Cand etichetam un copil, vedem ca este asa cum l-am etichetat. El se identifica cu eticheta primita. Aceasta ii reinoieste conceptul gresit despre sine si nu-i permite miscarea catre o directie constructiva. Cand realizam ca nu copilul este rau, ci ceea ce face, copilul simte asta si raspunde fata de aceasta directie. El devine constient de increderea noastra, care ii da si mai mult curaj pentru a depasi dificultatile!,...

Apelati cu incredere la serviciile specializate de consiliere psihologica sau psihoterapie,..cu siguranta veti primi ajutorul de care aveti nevoie!!

Cu bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Ulmeanu Lelia-Camelia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Ulmeanu Lelia-Camelia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
NICOLETA56123904 (acum 12 ani)

Va multumesc mult doamna doctor pentru sfaturi si pentru intelegere..multumesc din suflet

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de NICOLETA56123904
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de NICOLETA56123904
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.