Clickmed
programare rapida la medic

Situatia mea

Sarcina
Intrebare postata de A.M. cu 12 ani in urma

Vreau sa stiu ce sanse am sa fiu in prezent insarcinata.
Prima zi a menstruatiei 14 martie (cu o luna inainte a fost pe 15 februarie), am socotit perioada de 28 zile, deci cea normala, am avut contact sexual fara protectie, partenerul meu ejaculand cu lejeritate pt ca eu i-am zis ca nu e nicio problema, perioada de fertilitate a trecut, doar ca am cautat mai bine pe net si exista 80% sanse sa fi fost chiar ziua de 29 martie (h10-11) cea mai fertila zi, cea in care s-a intamplat contactul.
Asadar, as avea 6 zile de la conceptie in cazul in care ovulul s-a eliberat la sf perioadei de fertilitate. Dar cum pot sti cand s-a eliberat ovulul? Daca a fost in primele 2 zile de fertilitate, atunci pot sta linistita ca el nu traieste mai mult de 2 zile in corp, iar spermatozoizi nu au existat in corp inainte de ovulatie, ci cum am mentionat, pe 29 martie, cam la sfarsit. Asa este?
In prezent, iau in calcul si o sarcina, pe care noi ne-o dorim cam 50%. In acest caz, vreau sa stiu parerea dvs legata de simptomele pe care le am .
Este normal sa mai simt durere de sani (nu accentuata) daca e vb de o sarcina? adica e normal sa se continue simptomele din perioada de ovulatie fara sa imi dea de gandit ca de fapt se petrece altcv?
Plus ca, am rascolit internetul ca sa gasesc detalii concrete ale simptomelor pt prima si a doua sapt dupa conceptie. Dar se vorbeste doar de facutul unui test de urina la o sapt dupa ce nu iti vine menstruatia cand ar trebui, in cazul meu, pe 14-15 aprilie. Mi se apare asa de mult pana at ca sa aflu raspunsul: negativ sau pozitiv.
Si ultima nelamurire, daca as face testul de sange, unde ma sfatuiti sa merg?
Va multumesc mult pt raspunsuri.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Situatia mea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Anita (acum 12 ani)

nu te speria si nu mai fi stresata de gandul asta. eu am avut o sarcina extrauterina in 2010. imi doream foarte mult un copil si se lasa destul de asteptat chiar daca doctorii mi-au spus ca este totul in regula. dupa fix 7 luni d la operatie am aflat ca sunt insarcinata si acum am un baietel de 2 luni. intr-adevar la un mmoment dat intrasem in panica si nu ma gandeam decat ca nu mai pot face copii dar nu trebuie sa disperi, asteapta si ai sa vezi daca esti sau nu insarcinata. unele femei sunt mai norocoase si raman din prima luna, iar altele trebuie sa munceasca mult pentru ce isi doresc.
fa-o mereu si relaxat fara sa te gandesti la sarcina si bucura-te de partenerul tau la maxim...incordarea si stresul nu au efecte pozitie.
spor la facut bb

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
A.M. (acum 12 ani)

Multumesc pt raspuns, da, ai dreptate, ar trebui sa fiu mai relaxata si sa am mai multa rabdare pt ca am aceasta problema de a stii cat mai rpd daca e da sau daca e nu.
Sincer, eu simt ca e da.
Maine voi face un test de sange sa ma conving.
Promit sa revin cu un raspuns aici, indiferent daca e pozitiv sau negativ. Sper sa fie de folos cuiva situatia mea.
Si multumesc pt spor!
Va doresc numai bine, sa fie sanatos baietelul tau!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de A.M.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de A.M.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
A.M. (acum 12 ani)

Am promis sa revin aici cu un raspuns al situatiei mele :)
Am starile de greata, putin de voma, putin de oboseala, sanii ma dor, cam atat pana acum.
Am facut testul de sange la 1 sapt dupa momentul cand am presupus intalnirea ovulului cu spermatozoidul si a iesit neconcludent, ar fi trebuit sa mai astept inca o sapt-doua.
Insa, azi, 12 aprilie am facut testul de urina si a iesit pozitiv. Ce-i drept, liniuta nu era atat de rosie pt ca pe 14 ar trebui sa imi vina menstruatia. Probabil voi repeta testul dupa 48 de h sau ma voi duce la un medic specialist.
Asa ca, cine a avut aceleasi dubii ca mine, sa se astepte la un bebe :)
Toate cele bune!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de A.M.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de A.M.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.