Clickmed
programare rapida la medic

De la amorteala la durere

Oase si articulatii
Intrebare postata de barinarcis cu 12 ani in urma

Acum doua saptamani am simtit partea din fata a gambei piciorului stang amortita,zona tibiei.am consultat un medic neurolog care mi-a recomandat un usor antiinflamator-medrol/1/zi si tiolin/2/zi cu increderea ca trebuie sa treaca.din nefericire, amorteala s-a transformat in durere, iar acum parca a cuprins si osul.la inceput simteam amorteala doar la nivelul pielii. am 36 de ani,sunt invatatoare.nu constientizez momentul in care a aparut amorteala-am fost intrebata daca am stat intr-o pozitie incomoda pe termen lung.nu ,nu stau mult timp intr-un loc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De la amorteala la durere"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

nana (acum 10 ani)

Buna ziua.
Mama mea a inlocuit medrolul 16 mg, cu pastilute Astragalus care se gasesc in farmacii naturiste.
Avea trombocite putine 10000, a stat in spital i s-a facut transfuzie de masa trimbocitara, au mai urcat trombocitele la 28000 la data externarii si urma sa ia medrol 16mg.
dupa o luna de tratament au urcat trombocitele la 120000 dar au inceput sa o doara genunghi, spatele.
am incetat tratamentul cu medrol (au mai disparut din durerile de oase) timp de 2 luni incare trombocitele au scazut iarasi la 10000.
am luat din nou medrol timp de o luna, trombocitele au mai crescut. Dar dupa o saptamana mama nu se mai putea misca de durere in spate pe coloana. am facut radiografie avea doua vertebre maginate ,care faceau cat una singura.
Deci Medrolul nu putea sa-l mai ia sub nici o forma,masa trombocitara nu are efect decat 4 -5 ore.
Dumnezeu mi-a descoperit dupa multe cautari pe net ca Astragalus-ul ar fi bun pentru mama.
Si a fost , a luat de doua ori pe zi cate 2 pastile si s-a simntit bine, trombocitele au crescut.
pe langa astragalus mai ia ceai din frunze,crecgute de carpen 2 canite si praf de lucerna cu miere de albine cate o lin gurita pe zi.
DECI INCERCATI INLOCUIREA MEDROLULUI CU ASTRAGALUS. Doamne ajuta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.