Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa imi repar greseala facuta?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de maria_r cu 12 ani in urma

Buna ziua! Ma vad cu un tip de aproape o jumatate de an, ne intelegem bine doar ca nu in tot acest timp nu a facut nici un pas in care sa oficializeze relatia noastra, mai exact nu stiu daca parintii lui stiu de relatia noastra in situatia in care el a stat cu o tip inainte 3 ani jumate si care nu vea sa accepte ca s-a teminat, il cauta destul de des. Aseara am avuto discutie cu sora mea si a inceput sa imi reproseze faptul ca el sta cu mine doar pe interes ca ma foloseste in alte scopuri adica ca pe o amanta si de ce nu ma prezinta familiei lui. Cumnatul meu si cu el impruna vor sa deschida o afacere , iar sora mea nu e prea de acord cu acest lucru deoarece ar trebui sa renunte la o parte din curtea lor in favoarea lui contra cost bineinteles. Aseara dupa cearta avuta cu sora mai mare, mentionez faptul ca eu am 26 ani iar sora mea 30, i-am zis lui acest lucruri iar acum e foarte deranjat de faptul ca ea crede ca el doar se foloseste de mine. facand o greseala de exprimare deoarece era foarte suparata si nu aveam cu cine vorbi nu i-am zis foarte vag ca ea crede ca se foloseste de mine pe partea profesionala, nu ca m-ar folosi ca si pe o amanta. El este tare suparat si nu mai vrea sa faca nici o afacere cu cumnatul meu, si nu stiu cum pot sa imi repar greseala, nu imi place deloc faptul ca sunt suparati, cumnatul meu si sora nu stiu ca eu i-am zis despre discutia de aseara. Acum si pe mine se pare ca e suparat nu prea vorbeste cu mine si ini zice ca soar mea imi oganizeaza viata si atata timp cat stau la ea o sa faca acest lucru. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cum sa remediez problema!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa imi repar greseala facuta?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

isss (acum 11 ani)

buna..

parerea mea este ca daca te iubeste nu trebuie sa se supere... e normal sa il deranjeze dar nu sa genereze in altele... tu il vezi ca si jumatatea ta si ai fost sincera cu el... cu bune cu rele i-ai spus problemele cu care te confrunti ca era si el in povestea asta este partea a 2 a ... eu zic ca ai procedat bine! sinceritatea si intelegeria este cheia... restul povesti...La faza cu fosta... eu nu cred in prietenie dupa o relatie serioasa.. e normal daca sa vad pe strada sa se salute...dar telefoane sau alte chestii deja degenereaza... Te pup si nu uita ca intr-un iubit trebuie sa fie si prieten!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ioana (acum 11 ani)

Buna! Si eu vin cu o gresala chiar mare pot spune...daca ma puteti ajuta cu un sfat ar fi super!!! Am avut o relatie de 5 ani cu un tip,la inceput a fost bine apoi in timp s-a deteriorat relatia,a facut 2 ani Germania timp in care il vedeam de 2 ori pe an pana la un moment dat! Intre timp s-a bagat mama lui in relatie nu a mai fost de acord cu mine il impingea intr-un mod foarte urat sa termine cu mine,mentionez ca am niste prb.de sanatate probabil si asta a facut-o sa nu ma mai vrea pt. fiul ei,pana intr-o zi cand am lungit-o cam 3 luni ba nu mai vroia ba vroia nici el nu mai stia ce sa faca in lunilele astea am suferit f mult am slabit,nu mai dadeam de el l telefon imi dadea ocupat pana am aflat ca si-a gasit o fata colega de serviciu zicea el :-) apoi dandumi seama m-am retras din cercu asta vicios care nu imi facea bine. Am suferit la un moment dat ma gandisem sa merg la psihoterpeut ,in perioada de suferinta imi veneau in minte toata jignirile mamei lui la adresa mea in fine..au trecut luni bune pana sa imi revin cu aj. fam. am reusit dar si cu aj. noului meu iubit care imi stia povestea din spusele mele ideea e ca a trecut imediat 1 an de cand s-au intamplat toate astea eu mi-am spus povestea pe scurt pt. ca mai fi fost niste chestiuni de zis dar nu vreau sa ma intind...deci ziceam ca a trecut timpul si mie tot in acest timp imi statea capul la razbunare pe fata respectiva care "mi l-a luat" acum luna am avut ocazia de a ma razbuna si am facut-o m-am intalnit cu fostul prieten si presupun ca va imaginati ce s-a intamplat..nu pot spune negru pe alb dar va dati seama..acum ca mi-am satisfacut setea de razbunare vine constinta care nu imi da pace!! :-( In primul rand nu trebuia sa-i fac asta iubitului meu actual pt. ca nu merita si nu trebuia sa mi-o fac mie sunt sp***a de caracter recunosc...mi-e teama ca intr-o zi o sa se afle si ma simt rau pt. ca nu vreau sa-l ranesc nimeni nu merita asta!! m-a ajutat intr-un fel experienta asta pt. ca am vazut ce am avut langa mine atatia ani si eu nu am stiut si a trebuit sa gresesc ca sa vad...dar ce s-a intmplat mi-a cam dat viata peste cap mai ales ca nu imi sta in fire sa insel...va rog ajutati-ma intr-un fel sa pot merge mai departe si ce ar trebui sa fac sa nu sufere actualu meu iubit nu vreau sa-l pierd mi-a adus multa liniste...nu ar fi trebuit sa ma intorc in trecut si totusi am facut-o si am gresit enorm..!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.