Clickmed
programare rapida la medic

Scaun cu sange, ce poate fi? AJUTOR

Hemoroizi
Intrebare postata de CCineva cu 12 ani in urma

Buna, acum 2 zile, noaptea inainte de a ma pune la culcare, am avut un scaun cu sange. Sangele era rosu, proaspat, nu era amestecat deloc cu scaunul, cantitatea a fost destula incat sa ajunga pe vasul de wc.Scaunul avea consistenta normala. Alte precizari: nu am avut nici un fel de durere inainte, in timpul sau dupa sederea pe wc. Am avut ceva flatulatii inainte si dupa dar asta nu exagerat. Precizez ca inainte cu maxim o zi am avut un scaun mai tare (nu ceva extrem dar m-am chinuit ceva).
Dupa scaunul cu sange nu am mai reusit sa fac nimic timp de o zi (adica ieri). Precizez ca in acea zi am sarit peste cafeaua de dimineata care o beau aproape zilnic si nu am redus tigarile la 2 toata ziua. Dureri nu am avut de nici un fel dar in schimb am avut un pic mai multe flatulatii. In aceasta zi am mancat mai multa ciorba, am baut mai multa apa cu speranta ca poate voi reusi sa fac scaun.
Astazi 12.03.2012, am baut cafeaua de dimineata si m-a ajutat sa fac scaun. Acesta a fost de consistenta normala la inceput dupa care sa transformat spre o diaree mai sp***a. Am facut scaun mai moale de inca 2-3 ori intr-un timp relativ scurt de cateva ore. Starea generala este foarte buna, am facut si sport in aceste doua zile fara nici un fel de probleme sau dureri.
Acum mai spre seara am observat o mica mancarime sp***a, dar care nu este continua.Am mai observat o foarte mica cantitate de substanta galbuie, care se poate observa doar daca sterg zona rectala cu hartia igienica. Dupa ce am citit o gramada de articole legate de asa ceva inteleg ca ar putea fi hemoroizi interni. Dumneavoastra ce credeti? Ce sfat imi puteti da.
Mai doresc sa va precizez ca in ultimele luni de iarna nu am mai facut atata miscare ca de obicei iar cateodata chiar deloc, fapt care m-a facut sa ma si ingras cu vreo 4 kg. Acum m-am apucat de sport in mod serios.
Mai am probleme cu balonarea dar asta am observat ca este din cauza painii cumparate de la magazin, si de la alte alimente "prea sanatoase", care am inceput sa le evit tot mai mult si balonarea a scazut in frecventa considerabil.

Astept un raspuns. Si daca imi puteti spune va rog, colonoscopia sau alte investigatii initiale sunt scumpe? intra cumva in asigurarea medicala de stat? Va multumesc anticipat si VA ROG SA IMI RASPUNDETI.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Scaun cu sange, ce poate fi? AJUTOR"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

laura (acum 12 ani)

Poate fi o fisura anala sau hemoroizi interni..pt inceput adresati-va medicului de familie pt o trimitere la medicul specialist

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
victoras (acum 12 ani)

Parerea mea este sa incerci citeva zile sa iti faci zilnic igiena locala(obicei pe care ar trebui sa il mentii tot timpul)exista in farmacie servetele imbibate cu un anume medicament, special pt. asa ceva.iar dupa ce iti faci igiena folosesti acest servetel substanta respectiva raminind sa isi faca "treaba" adica sa se ''''''''infiltreze'''''''' in piele si sa te ajute.Cred ca se numesc proctogyvenol.Parerea mea este ca usoara mincarime este chiar vindecarea!!! Evita mincarea picanta, evita sa maninci numai"uscat'''''''' si foloseste multe fibre din fructe si legume.Iti doresc sanatate iar daca vrei poti sa ma suni la 0766-747-284.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
CCineva (acum 12 ani)

Multumesc pentru sfaturi. Chiar am facut ce ati spus dvs, dar inainte de a imi scrie. M-am documentat bine pe net, si am facut toate acelea in afara de acele servetele (dar in schimb igiena locala zdravana).Am mancat fructe, legume si predominant ciorbe si putin solid,min 2 litrii apa, am facut miscare multa ca sa pun in functiune si mai bine tranzitul intestinal. Acea mancarime a fost numai in acea seara cand am postat mesajul. Acum sunt foarte bine, nu mai am nici un fel de probleme si incep sa imi revin bine si cu tranzitul. Scaunul incepe sa aiba consistenta normala dupa cateva zile de scaun moale de la lichide. Cred intradevar ca ar fi fost un mic inceput de fisura anala dar care s-a vindecat repede, mai ales ca mie mi se vindeca repede ranile si am un sistem imunitar bine "antrenat". Cel putin pana acum. O seara placuta tuturor si va multumesc pentru sfaturi. Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de CCineva
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de CCineva
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.