Clickmed
programare rapida la medic

;upus

Lupus
Intrebare postata de Paul69 cu 15 ani in urma

Deci sunt an medical de aproape 6 saptamani si cand zic ca-mi trece atunci reapare am picat psihic nu mia rezist boli nu o mai supot vreu sa mor ajutati-ma mam saturat de lupusul meu nu-l mai vreau ce sa fac va scriu cu lacrimi an ochi

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: ";upus"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (7)

eco (acum 15 ani)

daca simti ca nu mai faci fata boli , iar medicul este sigur ca daca urmezi tratamentul o sa te faci bine eu zic ca e bine sa te duci la psiholog (sper sa nu o ei ca pe o insulta,mai sunt oameni care o iau asa, dar oameni se duc la psiholog si cand au o bucurie )

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de eco
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de eco
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
camelia (acum 14 ani)

si eu am lupus de mai bine de 10ani am 33 ani am 2 copii si am avut probleme mari de tot felul si am scapat acum sant bine nu am crezut ca o sa mai scap dar am scapat si nu am vrut niciodata sa mor tu de ce sa vrei crezi ca te mai nasti iara

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
iuliana190 (acum 15 ani)

Si tratamentul si boala in sine iti creaza o stare depresiva.Asa ca nu te lasa coplesita.Lupta cu toata forta si nu te lasa doborata.Urmareste anticorpii.Pe ei trebuie sa-i ai in limite normale.Eruptiile de pe piele pot aparea din cauza soarelui,asa ca ferestete cat poti.Nu mai cauta tratamente naturiste sau homeopate ca in asa ceva nu vindeca.Evita tot ce poate stimula sistemul imunitar.Tatamentul trebuie sa fie imunosupresor si sa fii puternica ca sa poti depasii aceasta situatie.Eu te inteleg perfect de aceea inca o data te sfatuiesc sa nu te lasi,mai cauta si o alta parere a unui medic specialist(reumatolog sau dermatolog).Multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iuliana190
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iuliana190
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina (acum 14 ani)

sufar de lupus de 5 ani,aveam doar 17 ani cand m-am imbolnavit,la inceput nu stiam nimic de aceasta boala dar cu ajutorul lui Dumnezeu mi s-a pus un diagnostic foarte repede si am inceput tratamentul cu cortizon,inlocuit ulterior cu prednison,medrol,cell-cept si acum iau imuran.Nu ma pot plange deocamdata si sper sa raman asa,singurul lucru care nu imi place este ca nu am voie la soare,pt ca este foarte greu sa te feresti.este o boala cu care poti trai,poti duce o viata normal(atat cat se poate),trebuie numai sa stii sa te protejezi.multa sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elenapopescu (acum 13 ani)

buna cristina,am acelasi necaz ca si al tau si urmez acelasi tratament,abia am inceput si sunt ingrozita.te rog mult,spune-mi efectele adverse sunt atat de grave?cu ideea ca duc toata viata aceasta boala m-am obisnuit,insa ce am citit despre tratament ma ingrozeste.as vrea sa vb mai mult,daca esti de acord,da mi te rog adresa ta de mail.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elenapopescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elenapopescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
DAN ANDREI (acum 14 ani)

S.C. ANDREI COLLAGEN SRL
IASI: STEFAN CEL MARE SI ASFINT,
nr.5,bl.A1-2,sc.B,et.8,ap.4.
Tel :0332448180 ; 0770492583
J 22/2671/2008 ; CUI 24422282.


Retail Pret: 195,00 RON


Să începem cu ceea ce se întâmplă cu corpul dumneavoastră la inaintarea in vârst
ă!... La douăzeci de ani şi mai devreme de 20, există o mare varietate de hormoni de creştere care promovează această creştere a muşchilor, a ligamentelor şi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru această creştere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creştere sînt in scădere şi se opreşte cresterea, iar colagenul produs de către ficat este utilizat pentru promovarea sănătatii şi muşchilor existenti, construirea de muşchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o rată de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnă că la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.


CONSECINTE:

-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în ţesuturi, acestea se deterioreaza şi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaţia de nutriţie şi hidratare care are un efect dăunător asupra sănătăţii şi, prin urmare, aspectului pielii şi a altor celule.
Când ţesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilă, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestă prin aparitia celulitei,atit la femei cit şi la bărbaţi, în general, supraponderalii. Pentru că în organism este grăsime, este folosita ca o protecţie si asta nu inseamna că persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompilează ţesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor şi grăsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriţie şi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:

- îmbunătăţirea condiţiei şi texturii pielii.
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor şi ridurilor
- Regenereaza prostata si creste potenta sexuala
- Îmbunătăţirea condiţiei părului
- Reduce celulita in general, da sănătate ţesutului muscular
-reducerea treptată a ţesutului adipos,
-poliartrita reomatoida, reducerea riscului de accident vascular,
Dincolo de aceste îmbunătăţiri estetice există, de asemenea, o îmbunătăţire a bunăstării generale a articulaţiilor şi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Există multe alte produse de colagen pe piaţă cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura. PUR COLLAGEN TIP II derivă 100% din sternul de pui, care este cea mai bogată sursă naturală. Acest nutritiv esenţial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse şi este garantat, standardizat să conţină niveluri de cea mai înaltă calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaţie poate dura până la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important să se bea cel puţin 1 litru de apă pe zi pentru hidratare completă.
Ca regulă generală, acest lucru ar trebui să fie la 3 ore după masă, la 2 ore după o masă uşoară ( de exemplu: o salată) de 1 oră dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intră in stomacul dumneavoastră si atunci va fi defalcat în funcţie de acizii din stomac şi absorbit complet.
Puteţi, de asemenea, să aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecă 1 la 2 capsule collagen cu o cremă sau gel aloe vera şi se aplică pe piele timp de până la 20 de minute în funcţie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe săptămână.




Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.IASI, ROMANIA
[email protected]
telefon:0770492583

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
FIRIZOIU NATASA (acum 14 ani)

SI EU SUFAR DE ACEASTA BOALA INGROZITOARE CARE MA SCHIMBAT RADICAL. MA SIMPT INVINSA PREA OBOSITA SA MAI LUPT SI FOARTE TRISTA. AM 36 ANI AM O FAMILIE CARE IMI ESTE ALATURI TOT TIMPUL DAR CU TOATE ASTEA NU MA MAI SIMT DELOC CA FIIND EU CEA DINAINTE PLINA DE VIATA, OPTIMISTA, PUTERNICA. AM FOST DIAGNOSTICATA IN 2007 SI DE ATUNCI SUNT SUB TRATAMENT PERMANENT. MA INTRISTEZ F. TARE CAND CITESC PE NET DESPRE CEI CARE AU ACEEASI BOALA CA SI MINE SI IN SUFLETU MEU AM SENZATIA CA-I CUNOSC, CA IMI SUNT APROPIATI SI IMI DORESC CA TOTI INTR-O ZI SA NE FACEM BINE IAR ACEASTA BOALA SA NU MAI EXISTE.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.