Clickmed
programare rapida la medic

Hipotiroidia si slabitul raspuns medic

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de fecioara cu 12 ani in urma

Buna ziua,

In 2010 am fost diagnoasticata cu hipotiroidie-mixedem , am inceput tratamentul cu Euthyrox de 100, deoarece nu se mai gaseste acun iau L-thi\\yroxin 100 , ma simt bine mi-am revenit cam 90 % . Chiar cu 3 zile in urma mi-am facut analizele si au iesit bune. Vreau sa slabesc tin cure fac si miscare cat pot , dar am si momente cand nu fac miscare si rezultatele sunt slabe. Am o intrebare aj vrea sa cresc rezultatele procesului de slabire prin cresterea dozei de L-thyroxin la 150 oare este bine ? Nu vreau sa-mi creez alte probleme de sanatate ca abia mi-am revenit dupa problemele cu tiroida.
Va multumesc,

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Hipotiroidia si slabitul"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Ajustarea tratamentului cu lthyroxin, de fapt un hormon de sinteza tiroidian , se va face doar la indicatia medicului, pe baza investigatiilor specifice (TSH, freeT4) , a starii clinice. Altfel o doza mai mare decat necesara va declansa fenomene de hipertiroidie, invers celor din hipotiroidie, ceea ce nu trebuie sa se intample.
Este necesar sa apelati la un plan de exercitii, eventual un medic nutritionist ce va propune un plan nutritional adecvat dvs.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Dezechilibrele hormonale.

Inscrie-te aici!
Advertisement
fecioara (acum 12 ani)

Multumesc o sa discut cu medicul

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de fecioara
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de fecioara
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Popescu Ana (acum 12 ani)

Buna ziua de cel putin o luna am fost diagnosticata cu Hipotiroidism simtomele mele sunt urmatoarele piciarele la glesna sunt umflate, fata buhaita, ploape umflate, dureri musculare, gatul este vizibil umflat de la glanda, obosesc foarte repede am primit medicamentul Thiamazol 20 m cate o pastla zilnica si dupa 8 zile ma simt mai energica dar umflaturile persista ce sfat imi puteti da

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.