Clickmed
programare rapida la medic

Ce sa fac? raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de ciprian_02 cu 12 ani in urma

Buna ziua,ma numesc Ciprian si am aproape 30 de ani.Am citit cu mare interes raspunsurile voastre la problema domnisoarei si am zis ca trebuie sa povestesc si eu cuiva prin ce trec,poate sunt lucruri pe care nu le vad eu,dar poate ma ajutati voi!Am fost impreuna cu cineva 4 ani de zile si anul trecut in mai ne-am mutat impreuna(ea are 25 de ani).In aceea perioada mi-am schimbat si serviciul,lucru pe care il doream amandoi si am sperat ca asa o sa avem mai mult timp pentru noi.Dar nu a fost asa,eu am fost si sunt inca la inceput si am destul de multe responsabilitati,poate mult prea multe.Acest lucru m-a facut sa nu mai apreciez lucrurile marunte pe care le facea pentru noi,ea fiind cea care avea practic grija de apartament.Iar in Ajunu Craciunului am avut o cearta in care eu i-am zis un lucru destul de urat:''''daca nu iti convine poti sa pleci acasa la ai tai''''Si asa a facut,si-a luat cateva lucruri si a plecat.vreau sa spun ca niciodata nu am vorbit urat cu ea,niciodata nu am ridicat mana asupra ei,niciodata nu am ridicat tonul la ea.Acum ea sta la parintii ei,eu am ramas in acel apartament si nush ce sa fac.Are perioade in care ma cauta,imi trimite mesaje frumoase,imi spune ca imi simte lipsa,iar apoi cateva zile nu mai stiu nimic de ea.Si lucrul acesta tine de atunci.Mi-a zis ca a suferit mult si ca durerea e prea mare ca sa imi dea un raspuns,daca mai putem sau nu sa fim impreuna.O vreau inapoi in viata mea,vreau sa ii arat ca m-am schimbat,ca acum conteaza toate acele lucruri marunte pe care le face cineva pentru noi si pe care nu stim sa le apreciem.Dar raspunsul ei e acelasi,nu se poate hotara acum pentru viata ei si poate peste cateva luni o sa fim impreuna,ca nu stim ce ne rezerva viata,eu aici nefiind de aceeasi parere,cred ca daca lasi lucrurile asa pentru mai mult timp nu faci decat sa lasi sa se stinga si ultimul strop de speranta!Spuneti-mi va rog ce sa fac,cu gandul la ea ma trezesc dimineata,cu gandul la ea ma pun seara in pat!As vrea sa o recastig,dar nush cum,ii scriu zeci de mesaje frumoase pe zi si ea nu imi raspunde la nici unul sau daca imi raspunde acel raspuns e unul sec!Ce ma sfatuiti sa fac,sa lupt pentru ea sau sa invat sa merg mai departe?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sa fac?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (21)

Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua,

Cel mai important este sa va urmati propria pornire, sa vedeti daca mai degraba doriti sa o asteptati sau mai degraba doriti sa mergeti mai departe.

Intr-un cuplu este important ca amandoi sa lucreze activ si sa incerce impreuna sa depaseasca situatiile de criza.

Poate o idee e sa ii propuneti sa mergeti cateva sedinte sa faceti consiliere de cuplu si astfel sa va fie clar amandurora daca doriti sau nu sa mentineti acest cuplu. Evident ca si psihoterapia individuala ajuta mult pentru fiecare in parte (pentru rezolvarea probemelor personale), dar pentru cuplu este indicata consilierea de cuplu.

Roxana Alina Olaru

psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut, psihoterapie de cuplu EFT, educator prenatal 

tel. 0728.47.15.06
e-mail: [email protected]
web:  www.consiliere-psihologica.ro

web:  www.roxanaolaru.ro

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Pena (acum 12 ani)

Casatoria ''''''''''''''''''''''''''''''''de proba'''''''''''''''''''''''''''''''' pecare ati avut-o, a convins-o probabil ceea ce o asteapta daca se casatoreste de-adevarat cu tine. Care sunt acele ''''''''''''''''''''''''''''''''lucruri marunte'''''''''''''''''''''''''''''''' de care vorbesti? Nu cumva este vorba de corvoada intregii case: gatit, spalat, curatenie, calcat, cumparaturi.... adica de munca unei femei, munca ce nu se ede si nici nu este apreciata de un barbat. A fost usor sa spui ''''''''''''''''''''''''''''''''nu-ti convine, pleaca'''''''''''''''''''''''''''''''', ai vrut sa-ti dovedesti superioritatea crezand ca nu va pleca, probabil. Dar la ea se adunasera prea multe, cred. Prea multe rufe spalate, praf de sters, ....prea multa slugarniceala. Cred ca a avut o strafulgerare in care si-a vazut viitorul: 1-2 copii, un sot care vine de la servici si sta cu telecomanda in mana, foarte obosit de munca, caruia nu-i place mancarea, curatenia facute de nevasta care si ea a fost la servici, Nevasta careia ii poti spune oricand''''''''''''''''''''''''''''''''nu-ti convine, valea'''''''''''''''''''''''''''''''' si cu copiii de mana, daca se poate. Ce a facut acea nevasta cat a stat acasa asteptandu-si suveranul ? O multime de ''''''''''''''''''''''''''''''''lucruri marunte'''''''''''''''''''''''''''''''' pt care nu are de ce sa fie obosita. Ea tb sa rabde in tacere, sa munceasca dar, in acelasi timp sa fie zambitoare, iubitoare si dispusa.
Nu stiu daca se va intoarce la tine pt ca a vazut de ce esti in stare. Baietii sunt crescuti de mame care fac totul pt ei, care ii invata ca totul li se cuvine si ca femeia tb sa fie sluga. Prea mult se imprima in educatia lor exemplul mamei pt a se putea schimba.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ciprian_02 (acum 12 ani)

In primul rand multumesc pentru raspunsuri.Ca sa fiu mai explicit,lucrul pe care il urasc cel mai mult e sa las persoana de langa mine sa faca doar ea,din pacate,desi nu e o scuza,locul meu de munca m-a adus aici,dar fiind la inceput cred ca oricui se i se intampla acelasi lucru.Nu vreau deloc sa ma scuz,am gresit si sunt constient de asta.Daca ma gandesc bine,poate ca asa e,poate ca asa a vazut ea viata alaturi de mine in viitor,dar va rog sa ma credeti ca urasc sa faca asa ceva,nu e corect fata de cel de langa tine.Si daca e asa cum ai zis,cum as putea sa o fac sa inteleaga ca nu sunt asa,ca vreau sa schimb toate acele lucrurile rele pe care le-am facut?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciprian_02
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciprian_02
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pena (acum 12 ani)

Stii cum se spune '''' comunicarea este foarte importanta''''. Trebuie sa vorbiti, sa-i explici, sa-i promiti ca te vei schimba, ca ai inteles unde ai gresit. Daca o cunosti, ar trebui sa stii cum sa o impaci. Sunt femei pe care le convingi din vorbe, pe altele cu fapte, pe unele cu cadouri....nu sunt retete sigure, infailibile. Depinde cum a vazut ea viata alaturi de tine si cat de mult isi doreste sa o traiti impreuna. Ti-a dat sansa de a va cunoaste mutandu-se impreuna cu tine....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pena (acum 12 ani)

Iata un banc care mie mi-a placut foarte mult si care arata cat de diferit percep, barbatul si femeia, lucrurile. Aceiasi poveste, alt povestitor
''''''''Despre perceptie:

Doua prietene se confeseaza una alteia:
Cum a fost seara ta de ieri?
1: Un dezastru total! Sotul a venit acasa, a mancat in 4 minute mancarea pe care o gatisem toata dupa amiaza, am facut dragoste 3 minute si apoi a adormit in doua minute. Tu?
... ... 2: Superba! Am ajuns acasa, sotul ma astepta deja, m-a invitat la o cina romantica la restaurant. Dupa cina ne-am plimbat la brat o ora intreaga sub cerul instelat. Acasa, a aprins zeci de lumanari in jurul nostru, preludiul a durat o ora dupa care am facut dragoste infocata o ora intreaga si apoi, am stat amandoi de vorba inca o alta ora. A fost o seara de neuitat!
In acelasi timp, sotii discuta intre ei in pauza de pranz:
Cum a fost seara ta de ieri?
1: Geniala: mancarea era gata cand am ajuns acasa, am mancat, am facut dragoste si ne-am culcat. Dar seara ta?
2: A fost un dezastru! Am ajuns acasa devreme ca sa instalez noul dulap. Masina de gaurit a provocat un scurt circuit, nu am reusit sa repun curentul in functiune. Cand a venit ea acasa, ca sa putem manca ceva, a trebuit sa o scot la un restaurant. Mancarea a fost atat de scumpa ca nu mi-au mai ramas bani de taxi ca sa ne intoarcem asa ca ne-am intors pe jos. Acasa a trebuit sa aprind lumanari ca sa putem vedem ceva. Imi venea sa explodez de nervi si draci asa ca mi-a trebuit o ora pana m-am excitat si inca o ora ca sa termin. Pe urma mi-a trebuit inca o ora ca sa adorm pentru ca in tot timpul asta doamnei mele nu i-a tacut gura nici macar o singura secunda…'''''''' :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ciprian_02 (acum 12 ani)

Da,e in acela timp super si trist,dar adevarat.Uite o sa iti povestesc ceva:aseara de exemplu am chemat-o la niste prieteni de-ai nostri,a aceeptat cu greu spunand ca nu e locul ei acolo,da a venit.Aseara dupa ce ne-am despartit si am ajuns acasa mi-am dat seama cat rau mi-am facut pentru ca am vazut-o si nu am putut sa o tin in brate,la despartire am vrut sa o sarut(nu a fost cea mai buna idee,nu era momentul,dar asa am simtit atunci)si ea mi-a intors obrazul.Mi-ai zis ca pentru a o recuceri trebuie sa ies cu ea,sa ii arat ca m-am schimbat,sa ii promit ca lucrurile vor sta latfel,dar spune-mi te rog cum as putea sa faca asta fara sa cad pe ganduri dupa ce ne despartim?Toata noaptea m-am gandit numai la ea,astazi la fel, e foarte greu sa iesi cu cineva pe care il iubesti,incerci sa repari ceva si tot ceea ce ti se spune e ca nu stie ce vrea in momentul asta.Aseara dupa ce ne-am despartit am contiunuat sa ii trimit mesaje,am scris tot ce am avut pe suflet,numai ce am avut pe suflet,lucruri frumoase.Si pauza,nu am primit nici macar un raspuns pana acum,e super nasol sa iti pui sufletul cuiva pe tava si sa nu primesti in schimb nici macar o vorba de incurajare.O merit,dupa cum am spus,dar simt ca pentru a lupta am nevoie de un deget intins,de o raza de speranta!Gresesc cumva?Poate ca da,nush!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciprian_02
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciprian_02
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
danyta26 (acum 12 ani)

las-o cateva zile,sa respire,sa simta lipsa mesajelor,sa se intrebe ce se intampla,vei vedea ca te va cauta ea.sunt femeie,mi sa intamplat asta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de danyta26
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de danyta26
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ciprian_02 (acum 12 ani)

Buna,e aproape o saptamana de cand nu i-am mai dat nici un msj,nici un telefon,dar sincer,nici nu am primit nici macar un amarat de mesaj.Se prea poate ca nu mai vrea...cine stie...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciprian_02
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciprian_02
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana (acum 12 ani)

Am patit exact ce ai patit si tu doar ca el era cel care mi-a spus sa plec....si am plecat. El a vrut sa revina la aceeasi situatie , imi dadea cateva msj sentimentale si astepta sa il iert,,,,faza e ca daca lasi sa intervina ratiunea ea poate omora orice asa-zisa iubire....si spun asta pt ca sunt convinsa ca in final nu l-am mai iubit pt ca avea talentul de a distruge orice mergea ok in viata lui. Tu o iubesti pe tipa asta pe bune....sau doar o vrei inapoi ca sa iti dovedesti ca esti stapan pe situatie? Nu''''''''s experta in relatii si sfaturi dar feel free to ask si incerc sa iti raspund :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana (acum 12 ani)

Am patit exact ce ai patit si tu doar ca el era cel care mi-a spus sa plec....si am plecat. El a vrut sa revina la aceeasi situatie , imi dadea cateva msj sentimentale si astepta sa il iert,,,,faza e ca daca lasi sa intervina ratiunea ea poate omora orice asa-zisa iubire....si spun asta pt ca sunt convinsa ca in final nu l-am mai iubit pt ca avea talentul de a distruge orice mergea ok in viata lui. Tu o iubesti pe tipa asta pe bune....sau doar o vrei inapoi ca sa iti dovedesti ca esti stapan pe situatie? Nu''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''s experta in relatii si sfaturi dar feel free to ask si incerc sa iti raspund :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ciprian_02 (acum 12 ani)

Da,chiar o iubesc din tot sufletul si cu toata fiinta mea.Nu inteleg ce vrei sa spui prin ratiunea distruge totul!nu o vreau inapoi doar ca sa arat ca sunt stapan pe situatie,o vreau inapoi pt simplul motiv ca a insemnat si inseamna totul pt mine.Spune-mi te rog din punctul tau de vedere ce ar fi trebuit sa faca el ca sa te aduca inapoi?Aici nu stiu eu ce sa fac

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciprian_02
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciprian_02
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana (acum 12 ani)

Ciprian, in cazul meu nu mai avea ce sa faca...eventual mai avea o sansa temporara daca recunostea ca a gresit si nu avea din nou vreo rabufinire de orgoliu ....dar in cazul meu nu ar mai fi durat. Cand a recunoscut era too late chiar depasisem momentul ala cand inca vroiam sa ma impac si mai credeam ca se poate. Bineinteles asa sunt eu insa nu o cunosc pe iubita ta. Ideea e ca trebuie sa te calmezi cu cat pari mai disperat ...si te rog nu o lua ca pe o batjocura sau vreun afront personal:) cu atat ea va fi mai indiferenta. Incearca sa o abordezi rational si sa pari cat mai calm. Cu calm trebuie sa ii explici ca esti constient ca ai gresit ca ai fost stresat de job si alti factori si in agitatia aia ai uitat sa apreciezi viata si persoanele importante di viata ta. Nu uita cu calm...fara accese de disperare si ai sanse sa mearga :) daca nu merge move on ...astept feed-back si eventuale intrebari ....:P

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ciprian_02 (acum 12 ani)

:)nu e deloc afront personal,chiar asa sunt acum si ea cred ca stie asta.Abordare de genul ala nu am avut cel putin cu ea,dar am testat si stiu sigur ca merge.Dar nu stiu cum as putea sa raman calm cand inima parca sare din piept cand o vad,parca vrea sa iasa din piept.Situatia e foarte asemanatoare,si eu i-am trimis mesaje sentimentale si era o perioada cand primeam raspuns la ele si era la fel o perioada in care nu mai stiam nimic de ea,oricate mesaje trimiteam nu primeam nici un fel de raspuns.Dar la mine nu e deloc vorba de orgoliu,din pacate,desi stiu ca nu e bine,nu cred ca acum mai am vreun pic,e simpla dorinta de a o aduce inapoi,de a-i spune ca imi pare rau,ca m-am schimbat.Si din pacate asa cum ai zis tu cred ca e disperare din partea mea acum.Mai am si o banuiala ca e cu altcineva,aseara dupa cum ti-am zis ne-am intalnit si pe la ora 12 fara ceva noaptea a scris vreo 2 sau 3 msj si daca pana atunci intrase in discutie cu noi,din momentul ala cazuse pe ganduri.Nush,poate e doar gelozia din mine,desi nu sunt din fire,nush.Dar parca nu o pot face sa reactioneze in nici un fel,parca e stana de piatra,parca acei 4 ani nu au contat deloc,perioada petrecuta in timpul cat am fost mutati impreuna parca nu mai conteaza.Si doare!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciprian_02
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciprian_02
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana (acum 12 ani)

Daca inca te mai intalnesti cu ea e ok. Dar incearca sa fii cat mai calm si sa nu lasi sa se vada disperarea de care vb :) crede-ma e bn sa faci asta . momentan ia lucrurile asa cum sunt ; explica-i doar ca tu insisti sa discuti cu ea pt ca vrei sa ai constiinta impacata si sa faci ce e corect ( de asta insisti sa iti ceri scuze ) indiferent de deznodamantul situatiei...asa macar poate reusesti sa mai "maschezi" asa zisa disperare in ochii ei....si vei parea mult mai rational si mai demn de ascultat. Daca nu ai dovezi ca iese cu altcineva nu are rost sa te gandesti. Viata e prea scurta sa regreti fa ce e corect si daca nu merge va urati noroc si mergeti pe drumuri separate...inseamna ca ea a ales a cum a crezut ca e mai bn. Si tu nu poti decat sa te conformezi si stii daca nu e sa fie mai bn mai repede decat mai tarziu. Desi cred ca daca esti calm mai ai o sansa....deci nu dispera>> my advice :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ciprian_02 (acum 12 ani)

Multumesc de raspuns in primul rand.Din pacate,dupa cum ti-am zis,nu imi face deloc bine sa ma intalnesc cu ea,din contra ,mi-am dat seama ca imi fac numai rau pt ca o vad si nu o pot strange in brate,nu o pot saruta,parca suntem doi straini,nu doi oameni care au impartit aceeasi casa.Si ea nu face decat sa adanceasca aceasta traire prin faptul ca ma trateaza cu indiferenta,parca nu ii pasa sau cel putin asa mi se pare mie.Dovezi ca se intalneste cu altcineva nu am si nu stau sa o urmaresc,ar fi ultimul lucru din lume pe care l-as face.Ai zis sa fiu calm,sunt atat cat pot,ii dau mesaje frumoase la care nu imi raspunde de asta te-am intrebat tu ce ai fi vrut sa iti faca fostul,poate asa imi vine vreo idee,macar sa mai incerc ceva,nu vreau sa regret mai tarziu ca nu am facut tot ce am putut pentru a fi din nou impreuna.Nici nu vreau sa ma dau batut,dar ti-am zis ca nu imi da nici o urma de speranta,un mesaj frumos,un cuvant frumos,ceva,orice!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciprian_02
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciprian_02
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Irinel (acum 12 ani)

Este o realitate ca solicitarea prea mare de la serviciu poate sa faca omul inapt pentru a fi prieten, sot, parinte, iar pe femei le aduce in stadiu de a fi incapabile de a fi prietene, sotii, mame. De obicei stresul acesta la seviciu este invers proportional cu banii cistigati. Daca ea nu intelege situatia in care va aflati, pacat. Greseala nu este nici a dv nici a ei ci a acestor timpuri cind raportul munca/reompensa este foarte dezechilibrat si afecteaza stabilitatea multor familii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana (acum 12 ani)

Eu ce vroiam...greu de spus si mai greu de explicat deci o sa fiu concisa :). Vroiam ca tipul ala sa fie si sa comporte la fel ca la inceput ...cand ne-am intalnit... vroiam sa nu fiu tratata ca si cum as fi acolo pt totdeauna....ca un bun dispozabil . Nu o mai cauta o vreme...spune-i ca daca asta e decizia ei tu o sa continui fara ea pt ca vrei sa ii fie bine si ca daca vrea puteti fi prieteni. Intre timp incearca sa te detasezi...cand te vei detasa s-ar putea sa se intoarca ea..stiu suna ilogic. Dar nu e ..oamenii nu vor sa fi slab si daca le arati asta ...te trateaza cu indiferenta eventual cu dispret. Spune-mi te rog cum ai "cucerit-o" pe tipa asta ? Nu am o solutie magica...dar in general indiferenta doare cel mai tare...pe tine nu asta te doare? Ce mai ai de pierdut..deja din cate vad ai implorat incearca si extrema cealalta si daca nu merge las-o balta ...si move on :) Asta e sfatul meu sincer desi stiu ca nu e ce vrei sa auzi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana (acum 12 ani)

Daca vei continua asa doar o ajuti sa te uite...faza e sa o faci sa se simta ca tine. Cu cat esti mai indiferent si detasat cu atat ai mau multe sanse sa se razgandeasca ea. Stiu ca ti se pare ca asa o pierzi da nu e asa.....Trust me :) Depinde de tine.....ea stie ca te are asta e faza stie ca o sa fi acolo indiferent ....ce face tu o sa apari sa o rogi sa va impacati. Fi indisponibil dar cate se poate de relaxat .....si trimite mesaje pe care le-ai trimite unui prieten si atat fara declaratii. Si vezi ce se intampla...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ciprian_02 (acum 12 ani)

Buna,ioana si multumesc de sfaturile date,chiar sunt de folos dupa mine.Poate si pentru ca situatiile sunt atat de asemanatoare.Am decis sa incerc cu indiferenta,pentru ca vorba ta,nu mai a nimic de pierdut si daca nu e sa fie merg inainte.Si cred ca prin faptul ca am ajuns practic sa o implor,nu fac altceva decat sa o ajut sa ma uite,mare dreptate cred ca ai aici,daca privesc in urma asa e!Stie ca o iubesc si as face orice pentru ea si nu pot sa cred ca profita de treaba asta,desi e dureros,e adevarat!Am inceput sa fiu indisponibil,de exemplu astazi nu am dat nici un semn de viata,m-am abtinut cu greu,dar ma abtin!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciprian_02
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciprian_02
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ciprian_02 (acum 12 ani)

Multumesc pentru raspuns,Irinel!Din pacate ai foarte mare dreptate,stresul e invers proportional cu banii castigati!Dar acel stres si acei bani erau castigati pentru noi,din pacate pentru ea a fost prea mult.Poate ca a avut dreptate,poate ca nu,lasam pe ceilalti sa-si spuna parerea!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciprian_02
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciprian_02
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 2

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.