Clickmed
programare rapida la medic

Infectie la plamini

Afectiuni respiratorii la copii Profilaxia bronhospasmului Infectie respiratorie
Intrebare postata de raduuu8 cu 12 ani in urma

Fetita mea are 7 luni,sa nascut cu sindrom dwon,sa internat cu pneumonie si dupa 1 sapt au descoperit ca are infectie in singe si trebuie operata si pe inima,in timpul tratamentului pentru infectie a luat si bronsita de la un copil care a fost internat si bagat in acelasi salon.De la bronsita sa blocat plamanul drept cu flecma si sa infectat si respira doar cu plamanul stang.Mai este vreo sansa sa o avem in viata?/ Am inteles ca sint sanse foarte mici.Ne puteti indruma la un spital mai bun sau vreun medicament mai bun?Sintem disperati....multumesc anticipat!!!!!!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectie la plamini"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

ely_2011 (acum 12 ani)

DNA VA INTELEG DUREREA,EU AM LUAT O INFECTIE CU PSEUDOMONAS DE CARE NU MAI SCAP ,ERAM CA O LEGUMA NU PUTEAM MERGE ,IMBRACA,STAM NUMAI LA PAT ASA S-AU SCURS 3 LUNI,LA FINALUL LUNII A II A AM AJUNS LA BUCURESTI LA SPITALUL MARIUS NASTA,TOT CU ACESTE BROSIECTAZII SUPRAINFECTATE CA FIICA DVS.
CAUTATI-O PE DR.MAHLER BEATRICE TEL.0771560430 SPER DIN SUFLET SA VA AJUTE.
PROBLEMA ESTE CA ACOLO E SPITAL PT ADULTI .DAR MACAR SA VA CONSULTE COPILUL SI SA VA INDRUME SPRE UN ALT SPITAL DE COPII.
INSA EA AM CREDINTA ,CA VA POATE ADUCE COPILUL PE DRUMUL CEL BUN.
MIE NU IMI MAI DA NIMENI NICI O SANSA ATUNCI..E ADEVARAT NU SUNT CA INAINTE DE INFECTIE NICI ACUM,DAR POT FACE ORICE SI NU MAI DEPIND DE CINEVA SA MA IMI FACA CURAT ,MANCARE,ETC.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ely_2011
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ely_2011
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
raduuu8 (acum 12 ani)

va multumesc frumos pt nr de tel ,am sa sun poate ma poate indruma ce pot sa mai fac sa o fac bine.va doresc multa sanatate ca este mai pretioasa

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raduuu8
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raduuu8
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cineva (acum 10 ani)

Este cel mai slab doctor.OCOLITI-L!!!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona (acum 10 ani)

si eu am murit de citeva ori de la pseudomonas aeruginosa si dupa 5 ani de cumplita suferita va spun cum:
ceftriaxone 2g/zi+gentamicin, fara gentamicin nu faceti nimic. Tobramicin injectabil este f bun. Se dau puternice antihistaminice sa nu faca alergie la ceftriaxona. Acum se spune ca cel mai modern tratament si stabil este cu CARBENICILLIN 1G+GENTAMICIN 40 MG/1L LA 6 ORE. sE INCEPE CU 2G DE CARBENICILLIN DUPA CE S-A FACUT TESTUL SA NU FACA SOC LA ANTIBIOTIC(ESTE BINE TOLERAT DAR TREBUIE FACUT) APOI 1G LA 12 H DUPA CARE 1 G CARBENICILINA LA 8 ORE, SE INCEPEPE CU GENTAMICINUL IMEDIAT DAR NU SE INJECTEAZA IN ACELASI LOC AL FESEI SAU NU SE AMESTECA. Aceste antibiotice o vor scoate din soc. Se da predidnison 20 mg o data si NAC 1800 mg/zi in 2 prize. Se foloseste ventolin puffers cind numai poate sa respire cu atrovent pentru mucus. Se fac irigatii cu apa salina la care s-a adaugat pulmicort 0.125micrograme. Se foloseste intruna o perna electrica calda/fierbinte pe piept in dreptul bronhiilor sau pe plamin sub sin merging spre spate. Irigatiile cu apa salina si pulmicort se fac de 2 ori pe zi se spala nasul lasind apa distilata+sarea si pulmicortul sa iasa de pe o nara pe alta. Se foloseste mai tirziu dupa ce si-a mai revenit tobramycin in nebulizator inhalatii ca sa intre direct in plamin. In Canada se foloseste TOBI cu pulbere care este aspirat in plamin(tobramicin antibiotic) sau in fiole in inhalatii, dar asta mai tirziu dupa ce si-a mai revenit dupa injectii pentru ca produce bronhospasm si trebuie avut in vedere cum sa minuiesti acest bronhospasm, se ia un mucolitic NAC(n acetyl cisteine, efervescent/ pulbere si apoi se ia 200 mg de teofilina ca bronhodilatator, se v-a folosi ventolin si atrovent si clonazepam de 0.5 mg daca are stari de anxietate, a nu se confunda cu respiratia grea. Se beau ceaiuri de fenugreek cu menta calde sau salvie cu oregano si tei si cimbru. Se beau 2 lamii stoarse pe zi cu miere fara apa cu lingurita si apoi se bea apa. Cind isi revine sucuri de varza cruda cu fructe, suc de portocale continuu si de morcovi separat. apelati la Gabi la spitalul marius nasta este seful asistentelor la terapie intensiva un baiat atit de destept si de zahar va face tratament si acasa.
Se da supa de pui cu morcovi la bolnav si suc de portocale cu ceai. aminoglicozidele, gentamicinul si tobramicinul sint cheia dar nu singure ci in sinergetic efect cu ceftriaxona sau cu carbenicilina. Apelati si la doctorita barbulescu de la infectioase la celalalt spital nu colentina, este o femeie de zahar si f desteapta cu inima si modesta care mie mi-a salvat viata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.