Clickmed
programare rapida la medic

Virusul papiloma

HPV
Intrebare postata de roxanik89 cu 12 ani in urma

Buna ma numesc roxana,si as dori sa aflu si eu mai multe despre acest virus...in urma cu 8 luni am fost diagnosticata cu hpv,si in urma controlului doctorul respectiv mia prescris un tratament cu o solutie numita Condyline...in urma acestuia mia spus ca daca verucile nu cad.....ar trebui sa ma intorc inapoi la cabinet ca sa mi le cauterizeze...faza e ca eu trebuia sa plec in germania deoarece aici locuiesc...si ..am inceput sa fac tratamentul respectiv.....dupa o saptamana de la aplicarea solutiei,mi-au cazut toti negii si nu am mai avut probleme........acum...problema mea este ca nu am facut nici un test care sa imi depisteze ce fel de tulpini au avut verucile respective,,,si am tot citit pe internet despre testul papes..si despre cancerul de col uterin in urma acestui virus...nu mam mai confruntat cu asa ceva in viata mea si nici nu am fost vreodata bolnava ca sa umblu numai pe la medici.....aici in germania am fost la un control,unde mi sau preluat probe de la nivelul vaginului,,,in urma acestui control doctorul mia spus ca ma cheama daca apare ceva suspect(sa spunem()dar nici pana in ziua de azi nu am fost chemata..cert este ca trebuie s amai fac eu unul....acum rugamintea mea este daca puteti si va rog sa ma informati dumneavoastra ca doctor despre acest virus ...tin sa va spun ca nu mai am probleme cu negii au disparut cu totii dupa prima aplicare a solutiei...va multumesc aniticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Virusul papiloma"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Ioana (acum 12 ani)

//sfatulmedicului.ro/hpv

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.