Clickmed
programare rapida la medic

Candida limbii si penisului raspuns medic

Candidoza
Intrebare postata de burgerpolo cu 12 ani in urma

Buna ziua,
Am 24 ani si mergand la un control urologic am fost depistat cu prostata marita in urma unei ecografii, doctorul mi-a prescris timp de 11 zile kp***ax 500 mg 2 /zi apoi a schimbat cu klacid sr 500 mg 1 / zi 10 zile, pe langa kp***ax si klacid am mai primit si cate o doza unica de flucovim 150 mg la 5-6 zile.
Joi merg din nou la control adica ecografie, pe lateralul limbii stanga si dreapta mai in spate asa am ca niste rani, tot pe limba si in spate in apropiere de "omulet" sunt ca niste brobonele si in ultimele zile s-a si albit si are niste pete mici ( nu multe )alb-galbui, pe penis am pielea pe alocuri albicioasa, la dus se vede mai urat sa zic asa, jos aplic lomexin crema cam de 18 zile.
Astept o parere si un sfat din partea dumneavoastra.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!Cu stima!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Candida limbii si penisului"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Ar fi util de efectuat si o examinare bacteriologica a secretiei uretrale , pentru un tratament corespunzator. Abuzul de antibiotice poate favoriza o candidoza bucala. Flucovim are ca indicatie infectiile micotice cu candida albicans, ataa orofaringian cat si genital.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Candidoza.

Inscrie-te aici!
burgerpolo (acum 12 ani)

Precizez ca nu am nici un fel de scurgeri, am insistat la clinica sa fac analize mai amanuntite insa urologul mi=a ales o serie de analize din sange iar rezultatele sunt urmatoarele : 1.Anticorpi anti-HCV (screening) =Negativ. 2.Antigen HBs screening =NEGATIv , 3.Anticorpi anti-HIV (1+2) screening=NEGATIV ,4 .VDRL =NEGATIV si 5. Anticorpi Chlamydia trachomatis IgM (Teste ELISA)cu urmatoarele rezultate pe care nu le inteleg : rezultat1.07 [Negativ] cu intervalul biologic de referinta :
< 9: NEGATIV
9-11: ECHIVOC
>11: POZITIV
Ma puteti ajuta cu un raspuns cu privire la rezultatele chlamydiei ? am chlamydia ?infectia este recenta sau nu este deloc?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra si pentru atentia acordata !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de burgerpolo
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de burgerpolo
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
burgerpolo (acum 12 ani)

Adaug faptul ca inca sunt in tratament cu claritromicina (acum klacid 500 mg 1/zi, am luat in primele 11 zile kp***ax 500 mg 2 / zi ) astazi sunt 21 de zile de cand am inceput tratamentul, m am interesat si din moment ce sunt sub tratament antibiotic nu pot efectua examinarea bacteriologica a secretiei uretrale, initial latimea prostatei era problema deoarece la prima vizita avea 20 cm si din cate mi a zis urologul dimensiunea normala pentru 24 ani ar trebui sa fie de 11 cm.
Va rog mult un raspuns pentru analiza de mai sus si o parere la situatia descrisa de mine, nu stiu ce sa mai fac, mai nou de 4 zile am si racit din senin.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de burgerpolo
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de burgerpolo
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.