Clickmed
programare rapida la medic

LOST raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de esos cu 12 ani in urma

IntrebarBună, sunt eu , Esos, cel care urineaza pe el la betie si s-a hotarat sa bea cu fundul prin introducerea unor tampoane imbibate cu alcool in anus, dupa modelulm rusesc. De fiecare data cand ajung acasa beat iau un pumn de pastile, xanax, stilnox, sanval si ce mai gasesc. nu pot ramane treaz mai mult de o zi pt ca innebunesc. vad cate oportrunitati au trecut pe langa mine, ce ratat si vierme sunt si atunci ma arunc si mai tare in ghearele betiei. uneori imi doresc sa crap in somn de o supradoza. mi-am pierdut multi amici pt ca la anii mei nu sunt casatorit, etc, pt ca toata lumea se astepta sa ajung foarte sus iar acum ma vede zilnic intr-un local infect in compania unor pensionari ori zilieri, alcoolici si ei. nu am mai baut de cateva zile si cand am deschis iar ochii toropiti de alcool iar privirea si mintea a inceput sa se limpezeasca, viata a devenit IMPOSIBILA. pur si simplu am fost aruncat intr-o depresie infioratoare de faptul ca am vazut cite amm pierdut pt ca am fost un betivan delasator incat am simtit ca innebunesc si trebuie iarasi sa beau.
nu am mai baut, dar am luat pastile ca sa nu inebunesc. acum, cand va scriu am luate un xanax si un stilnox si is usor molesit, nu ma mai gandesc la ratarea mea. cu toate ca am motive intemeieate sa dau vina pe altii pt multe din necazurile mele, nu pot face asta, si atunci toate ratarile si deziluziile si mai ales faptul a ceea ce as fi putut fii si ce rata am ajuns ma inebuneste si ma face sa beau, sa iau pastile si chiar sa ma gandesc la suicid.
in final ma voi duce si eu naibii. stiu ce m.-a impins aici dar sunt prea slab ca sa ies din cloaca. nu e vb de consumul de alcool, ci de plecarea in alta localitate, in alt anturaj. din pacate sunt inca legat de acest loc blestemat si nu a, cum supravietui decat band..sunt un pierdut.
e

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "LOST"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (13)

marioalberto (acum 12 ani)

mda, interesant ce spui tu aici.. dar eu sunt convins de o singura chestie : nu esti singurul in situatia asta , sunt mai multe persoane decat crezi . un lucru e sigur- daca chiar vrei sa fii om.. atunci POTI !!! nu mai bea , da-l dracului de alcool, pune-ti ambitia si nu mai bei deloc si incearca sa repari ce inca se mai poate repara. trebuie doar sa vrei cu adevarat sa te schimbi. primul pas este sa nu te mai atingi de alcool ,orice ar fii !! daca reusesti asta sa fii convins ca pana la urma vei putea sa gandesti pozitiv si sa faci lucruri pozitive in viata ta.. si vei ajunge incet incet acolo unde vrei tu .. crede-ma ... poti schimba multe numai daca vrei cu adevarat !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marioalberto
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marioalberto
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Ar fi bine sa apelati la un medic psihiatru pentru o medicatie corespunzatoare in conditiile intreruperii consumului de alcool. Dezalcoolizarea se realizeaza in sectiile de dezalcoolizare ale clinicilor de psihiatrie, undei se administreaza o medicatie pentru tratamentul sevrajului , reechilibrarea functiilor respiratorie si cardiaca, tratamentul eventualelor complicatiilor sau al bolilor asociate (hepatita, infectii acute sau cronice, tulburari neurologice, etc.). tratamentul medicamentos se adreseaza in special ameliorarii dependentei fizice. Se indica si consiliere psihologica pentru tratamentul dependentei psihice.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Reli (acum 12 ani)

Toti am avut niste orizonturi de care unii dintre noi ne-am departat din ce in ce mai mult. Poate acele orizonturi nu ni se potriveau. Poate viata ne da de-a dura pentru a ne obliga sa vedem ceea ce este intr-adevar uman important. Nu venim pe aceasta lume doar pentru face bani sau a ne face vazuti neaparat de cit mai multa lume. Suntem mai ales fiinte spirituale, inteligente.
Din textul pe care l-ati scris, dv sunteti asa.
Ar fi pacat sa va ruinati corpul. Sunt bucurii simple carora le-ati putea acorda atentie si aveti grija ca sentimentul de vinovatie sa nu va copleseasca. Sus inima!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
esos (acum 12 ani)

va multumesc pentru incurajari

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de esos
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de esos
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
esos (acum 12 ani)

sunt un idiot. am considerat mereu ca totul imi apartine ca sunt deasupra celorlalti si de fapt nu am fost decat un trantor care a vrut sa primeasca totul fara sa munceasca.
m-am inecat in alcool ca sa fac pe smechherul si golanul, niciodata nu am fost bun de nimic in afara de debitat ineptii, si acum ce sa fac????sa ma apuc iar de baut si sa ma retrag in lumea mea?
nu mai pot vedea lumina cruda a realitatii. mai bine in intunericul betiilor si-a iluziiolor intre două urinari pe mine sau un cap spart de la cum am cazut beat?
s-o iau de la zero nu pot, nu mai am varsta, sa vad realitatea m-ar dobori de tot, daca beau in continuare la fel o sa crap dar nici sa beau nu mai pot pt ca mie rau, sa ma sinucid?!nici asta nu is capabil sa o fac pt ca mie frica. is un idiot.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de esos
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de esos
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
na0mi08 (acum 12 ani)

Esti cuprins de paradox si citind ce scrii imi vine pe nas exact ce si tie iti vine : un HM.. un fel de ras inchis de tragedie, un Absurd. Iesi din acest absurd si vei reusi sa iti revii. Esti un om ca ORICARE altul, asta sa iti intre in cap fiindca daca constientizezi si te simti astfel, deja ai eliminat o cauza generatoare a problemei tale foarte mari. Te credeai Cineva. Esti Cineva, pentru tine si pentru divinul care te a creat, insa comparativ cu noi toti, esti la fel, un Cineva intre multi Cineva, fiindca toti credem ca meritam multe. Ni s-a dat totul insa acest sindrom al lui Dionis (vezi "Sarmanul Dionis" - Mihai Eminescu) vine dintr o latura a raului, nu degeaba exista povestea cu rai si iad! Iubeste i pe toti de langa tine, pe boschetarii cu care bei, nu te crede superior zilierilor sau amaratilor, sunt tot oameni! Aici ti-e problema! Ce a trecut pe langa tine, ma rog, si pe langa altii n a trecut? Bautura a fost de secole prost inteleasa insa cu un scop: sa duca oamenii la pierzanie, o bataie de joc la adresa creatiei lui Dumnezeu de catre Lucifer invidiosul! Ai familie, parinti? Schimba pastilele si bautura cu EI! Stai NUMAI langa ei oricat de mult te-ar critica spre binele tau si ai sa simti chiar in drumul spre casa lor o mica alinare, incredere si speranta. Lasa i pe ei sa te indrume, fiindca numai cei care te iubesc te vor scoate din rahat! Iti trebuie iubire, intelegere si ajutorsi asta numai de la niste persoane precumparintii le vei primi! Moartea nu e o scapare! Imagineaza ti ca cel care isi ia viata ca sa scape de ceva ce se masoara in zile, luni, ani va ajunge pe lumea cealalta exact in aceeasi stare dar care va dura o eternitate!!!!!!!!!!!! Nu ai murit, ai sansa sa te recuperezi, toti trecem prin incercari in viata! secretul vietii este acela de a lupta cu tine insuti! Succes si CREDINTA!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de na0mi08
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de na0mi08
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
esos (acum 12 ani)

Nami..2 sapt nu am fost treaz..după 4 sau 5 de pauza..am cedat unei invitatii ,m-am trezit in tren, si ceasul de pe mina mi l-au furat...de bani ce sa mai zic..apoi am baut 2 sapt. betzii crunte. am picat in baie, era sa mor, abia ma mai tine spatele, am picat in santz, nici nu mai stiu pe unde..ceea ce ma doare este ca nu am pt ce sa lupt. eu nu am pe nimeni pt care sa fiu normal si din cauza betziei nici o sansa sa am pe cineva. multzumesc pt incurajari..dar amu e tot ce am..am baut tot ce am agonoisit, cum am tinut luni de regim am cazut betiei prada pe loc, am dormit iar in santz, vai de mine. amu...beau ceai, ce naiba sa mai fac?tot ce am cladit s-a spulberat in 2 sapt de ,,cătzelala"
parintzii imi sunt morti. mai am pe mama dar e plecata. mie rusine sa o mai vad. erau medici si insistau sa ma intereneze. mie jena de tot.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de esos
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de esos
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
viorel (acum 11 ani)

D-le Esos,imi pari cunoscut.Nus de unde sa te iau.Te-as lua de par si te-as da cu capul de calorifer dar n-am decit din ala electric.Cred ca d-na Esos care a vrut sa te avorteze la 6 luni ar fi mindra sa vada ca traiesti inca .In alta ordine de idei treci la locul tau ,ce cauti pe forumul depresurizatilor mintal.Adynutza plinge si plinge si plinge.

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
esos (acum 11 ani)

Salutare naţiune!
care vrea să vină într- un sejur pe Litoral?! Promit să dormim în paturi separate, ca să nu se întâmple diluviul, sau dacă iau cameră cu pat matrimonial voi purta pamperşi. Aştept răspuns din partea doamnelor şi domnişoarelor care vor să trăiască o experienţă de neuitat, marca Leaving Las Vegas.
O zi bună

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de esos
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de esos
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
esos (acum 10 ani)

saptamana trecuta a fost una plina in alcool si mancaruri grase dupa citeva zile de post. dar nu a mai fost la fel. aproape de fiecare data am vomat iar criza masiva a fost in noaptea de duminica spre luni cnd am vomat fiere, etc. mi s-a facut rau.
luni nu am baut decat putin dar am mancat gulaş, la fel si marti. adica ieri. am inceput sa simt inca de luni in partea stanga un fel de jena care s-a transformat in durere la apasare, ulterior zona dureroasa s-a extins pina sub coaste. doare la apasare.
cica ar fi pancreasul
ce sa fac?
sunt esos si betiv, tot ce am scris pe topicuri e adevarat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de esos
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de esos
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11584160056 (acum 4 ani)

sunt in aceasi situație, am tratament pt anxietate de la psihiatru dar încă beau tot ce prind, am impresia ca nu o sa scap sa anxietatea socială niciodată deja is la a 5 a incecarcare de suicid și aparent nu pot :)) gen am încercat de atâtea ori și parca nu ma “lasa cineva” sa o fac

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11584160056
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11584160056
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
KR4Z33 (acum un an)

Nu te lasa pentru ca mai ai lucruri de facut pe pamantul asta, nu ti-ai terminat treburile. Multumeste-i Universului sau lui Dumnezeu sau in ce crezi tu ca nu te-a lasat sa faci greseala vietii tale. Am vazut mai sus un comentariu in care cineva a zis, atunci cand te vei sinucide te vei trezi intr-un alt loc, dar cu aceleasi probleme si stare de spirit, diferenta e ca nu vei mai avea sansa sa le refaci si e posibil sa dureze o eternitate ( asta daca crezi in after life ).
Indiferent ca exista ceva sau nu dupa sunt foarte convins ca variantele dupa sinucidere sunt urmatoarele: ori dispare totul in neant pentru ca nu exista nimic altceva si traim teoria evolutionista, ori exista ceva dupa, iar daca tu te-ai sinucis cred ca e destul de logic ca e imposibil sa te trezesti intr-un loc mai bun decat acela din care ai plecat. Am fost unde esti tu si am reusit sa scap, au trecut ani de zile de atunci si sunt alt om si am realizat in acesti cativa ani mai multe decat in precedentii 25. Se poate iesi de acolo de unde esti tu, doar ca e un exercitiu de durata, nu te astepta sa scapi in 2 saptamani de probleme care au durat ani de zile. One day at a time si vei ajunge acolo, iti promit. Ambitia si perseverenta sunt tot, tine-te de ele oricat de greu ar fi la inceput pentru ca se vor rezolva in timp. Ajutor specializat ajuta foarte mult dar si sa renunti fara el si sa treci prin toate acele stari groaznice te ajuta, pentru ca te vor face un om puternic si vei invata multe din asta, vei fi un superior fata celui care exista inainte sa intri in aceste dependente. Sfaturile astea vin de la un medic, un medic care a consumat si experimentat si a fost dependent de toate drogurile de care ai auzit vreodata plus altele de care nu ai auzit. Vrei sa stii cat a durat perioada asta de dependenta de in jur de 7-10 substante, unele dinele foarte periculoase si din perspectiva sanatatii dar si a legii? 15 ani de zile, zilnic, singurele momente de luciditate erau primele 45 secunde de dupa trezire pana apuca sa isi faca efectul drogul de dimineata. Fii puternic si peste cativa ani o sa fii recunoscator pt mesajele astea si o sa fii un om mult mai bun, mult mai puternic si cu un potential mult mai mare. Mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de KR4Z33
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de KR4Z33
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
KR4Z33 (acum un an)

Imi cer scuze pentru double post, sunt nou pe forum si inca invat cum functioneaza. Presupun ca nu poate fi sters mesajul, nu am gasit aceasta optiune.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de KR4Z33
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de KR4Z33
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.