Clickmed
programare rapida la medic

Oare exista rezolvare?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de giulia68 cu 12 ani in urma

Acum o luna si jumatate am descoperit in telefonul meu niste mesaje intre el si o femeie, adica am descoperit ca incepea sa ma insele. Suntem casatoriti de aproape 20 de ani si am avut incredere enorma unul in altul. El lucreaza in alt oras si vine acasa in week end. Cand am gasit acele mesaje am avut o dicsutie si si-a cerut iertare pentru raul facut-mi-a spus ca totul a fost o gluma si ca nu este nimic serios. Am fost ranita, suparata, insa l-am crezut si dupa cateva zile mi-a mai trecut supararea. Mi-a spus ca o sa-mi arate toate mesajele (mai ales ca urmau sarbatorile d eiarna si se primesc multe mesaje) si ca daca il mai suna o sa-mi psuns. Din pacate nu a fost asa si dupa Anul Nou am vazut ca sat cu telefonul in buzunar si in casa, lucru pe care nu l-a facut inainte. M-am suparat si la-m pus sa-mi arate telefonul.Avea un apel d ela ea, despre care mi-a spus ca l-a respins si ca tine telefonul in buzunar si nu mi-a aratat apelul ca sa nu ma intristeze. Mi-a promis ca va discuta cu ea si ii va spune ca nu a insemnat nimic epntru el si sa nu mai continue cu mesajele si apelurile. Apoi am verifica lista apelurilor inainte de acele mesaje si am descoperit ca au fost doua apeluri si inainte de ceea ce am vazut, adica am descoperit alte minciuni. L-am sunat (el era la munca) si m-am cerat urat cu el cred ca in vreo doua zile. Am spus si cuvinte mai dure si l-am acuzat de multe lucruri. cred ca l-am si jognit, insa si eu eram la fel. Apoi mi-am dat seama ca nu rezolv nimic asa si am incercat sa discut mai calm cu el. Insa era foarte suparat. Mi-a spus ca s-a simtit urmarit ca un criminal si de atunci ii este foarte greu sa vina acasa deoarece simte ca eu il tot urmaresc. Insa ce ma doare cel mai tare este faptul ca nu ma mai poate atinge, nu mai simte nimic pentru mine. eu nu pot sa cred ca dupa 20 de ani de dragoste si buna intelegere am putut ajunge la asa ceva. Avem un copil de 16 ani care a auzit cearta si stie despre ce este vorba.Ii este dor d ele si-l tot intreaba cand vine acasa. L-am rugat sa mergem la un specialist, insa refuza categoric. Am hotarat sa ma duc singura sa discut cu un specialist. Insa mi-e foarte greu sa accept situatia asta. Nu ma mai gandesc la ceea ce a fost, tot ce imi doresc este sa revenim la normal, familia fericita dinainte - nu ma mai intereseaza trecutul, familia mea eset cea mai importanta pentur mine. Oare ne vom reveni vreodata? Sunt dispusa la orice numai sa ne salvam familia. Mi-a spus ca nu si-a pus probelma divortulu, insa are nevoie de timp sa- i treaca. M-as bucura daca mi-ati trimite un sfat ce sa fac si cum s ama comport cu el ca sa-l recastig.
Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Oare exista rezolvare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

ioana21_vincu (acum 12 ani)

imi permit sa fiu prima care iti raspunde cu toate ca nu am prea multa experienta de viata...daca tot esti dispusa sa il ierti,trebuie sa o faci din suflet,cu toata fiinta ta dar oare reusesti?eu,personal nu as reusi...dar cum spui tu,de dragul familiei l-ai ierta...atunci incearca sa nu mai fii ca un detectiv atunci cand vine acasa,stiu ca e greu...vorbeste cu el cu calm si vezi ce are de gand,poate e omul indragostit...si ca sa-l recastigi,prin cearta nu rezolvi nimic,fii mai dulce,mai indrazneata,alinta-l etc...eu asa fac si evit certurile care interveneau intre noi zilnic,din orice si din nimic.mult noroc si te astept cu vesti bune.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ioana21_vincu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ioana21_vincu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
giulia68 (acum 12 ani)

Multumesc pentru raspuns.
Am incetat sa mai fac pe detectivul. Nu mai urmaresc nimic si am reusit sa nu ma mai gandesc la ce a fost. Tot ce conteaza acum este sa revenim la normal. Am discutat cu el si i-am spus ca voi lupta si voi face orice ca sa-mi salvez familia. Dupa o zi-doua mi s-a parut ceva imbunatatire, insa apoi a fost din nou rece si distant cu mine. De alintat nu prea pot sa il alint. Nu ca nu as vrea - mi-e dor de el din toata fiinta mea. Insa nu ma prea lasa sa ma apropii de el.
Ce nu inteleg este de ce este asa distant si tot timpul suparat pe mine. Mi-a spus ca ii pasa de familie si nu se gandeste la divort.
Am inceput sedintele la psiholog si incerc sa am rabdare. Insa viata mea este data peste cap si nu stiu cat mai pot sa rezit asa.
Oricum, ma rog pentru familia mea si incerc sa fiu tare si sa ma putere.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de giulia68
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de giulia68
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.