Clickmed
programare rapida la medic

Ameteli :spondiloza , scleroza , calciu

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de alexame cu 12 ani in urma

Am trecut printr-o experienta teribila si inca nu stiu ce s-a intamplat si cum sa imi revin .
Ma tot gandesc la ce e mai rau si implicit si la scleroza un coleg de -al meu fiind diagnosticat cu ceva vreme in urma .
Am sesizat ca am inceput sa am niste ameteli foarte puternice de cateva luni si intamplator sau nu apareau in perioada menstruatiei asa ca am considerat ca fiind pana la urma firesti, mai ales ca am avut in trecut probleme cu calciu insa in ianuarie am fost racita si am avut si niste probleme emotionale( care s-au rezolvat intre timp ) si dupa o ameteala foarte puternica au inceput mari
dureri la coloana , solduri , burta , oasele pocneau la cea mai mica miscare , ametelile nu mai se opreau , gatul mi-a intepenit
si durerile s-au accentuat asa de tare ca nu mai am putut sa ma scol din pat .
Am facut o radiografie si mi-a fost pus diagnostic de spondiloza
cervicala. Intre timp au mai aparut si alte simptome ca pocnituri in urechi , furnicaturi , amorteli ,
Medicii care m-au consultat ulterior nu au considerat ca fiind nimic grav ,ortopedie si neurologie, ginecologie(au descoperit niste chisturi ) si mi s-a recomandat sa fac reabilitare insa de atunci viata mea e un chin si ma gandesc cu groaza cum va fi urmatoarea zi daca va fi mai buna sau nu daca pot ajunge la servici ...
Reabilitarea nu a adus inca niste rezultate vizibile , fac in paralel exercitii acasa insa pur si simplu cand calc simt ca imi fuge pamantul ,
nu am stabilitate ,mi-e foarte frica si nu mai am incredere in mine .
DE multe ori dupa ce fac exercitiile pentru intarirea musculaturii incepe sa imi tremure gatul si cateodata simt ca imi pulseaza zona gatului si ceafa .
Urmeaza sa ma duc din nou la doctor insa am cateva intrebari :
1)acum 2 ani am avut probleme cu calciu si am luat calciu aproape 1 an jumate , e posibil sa fie vreo legatura intre durerile de oase si calciu care este acum normal.
2) este vreo legatura intre menstruatie , ameteli si spondiloza deoarece menstruatie mi s-a dereglat si ametelile sunt foarte puternice in aceste perioade
3) este posibil sa fie scleroza in conditiile in care am facut un RMN cu 1 an in urma care a fost ok

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ameteli :spondiloza , scleroza , calciu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Sora draga, iti pierzi timpul (acum 12 ani)

Sora draga, iti pierzi doar timpul si sanatatea daca o tii asa cu medicina alopata caci daca te declara sanatos cand tu esti in acest hal, cum sa te ajute o astfel de medicina ?
Fugi la un medic homeopat bun caci acolo altfel de lucreaza.
In primul rand problemele emotionale au declansat sau agravat boala. In al doilea rand nu-i scleroza.
Metabolismul calciul este esential la organism si cand acesta este dereglat nu mai poate fi asimilat calciu din alimente. Degeaba se dau pastile de calciu, caci acesta poate fi asimilat si mai putin caci este anorganic. Insa il poti regla cu remediul homeopat Calcarea phosphorica CH7, zilnic cate 1 granula de 2 ori pe zi si in plus la fel Magnesium phosphoricum CH7. Un tub costa 6 lei, se gaseste numai la farmacii homeopate. Din cauza ca apar simptomele la mesntra este lgeat mai mult de fier, caci pierzi sange si deci fier. Deci este mai degraba indica Ferrum phosphoricum CH9, zilnic de 2 ori cate o granula. Granulele se sug nu se inghit. Asta ca o idee pana ajungi la un medic homeopat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alexame (acum 12 ani)

ma tem ca ai dreptate , mersi!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexame
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexame
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elena (acum 9 ani)

Buna seara!Doamna, as dori sa vorbesc cu dumneavoastra pentru ca si eu am probleme asemanatoare si nu am gasit nici un raspuns.Sunt epuizata psihic.Am incercat la mai multi medici,dar nu am reusit sa gasesc un raspuns.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.