Clickmed
programare rapida la medic

Cer sfatul unui medic raspuns medic

Sarcina
Intrebare postata de ony91 cu 12 ani in urma

Buna. la 18sapt am fost la ecograf si mi s-a zis k placenta este prea jos scrie pe foaie: pozitionata anterior, previa marginala.acum sunt in saptamana 21 de sarcina si am avut o scurgere maronie destul de multa de vreo 3 ori intr-o zi si apoi s-a oprit.la prima scurgere a fost si un cheag de sange. am fost la medic m-a trimis la ecograf si mi s-o zis k totul e in regula si k nu poate sa isi dea seama de unde acea scurgere,... placenta este pozitionata acum la 2-3cm de cervix. si mi-au zis k nu am nici un fel de restrictii si ca pot sa ,,traiesc o viata normala,, . doar k mi-e cam frica sa ma bazez pe spusele lor,..pt ca inainte de aceasta sarcina am mai avut inca 3 avorturi spontane. de cate ori mergeam imi ziceau ca totul e in regula iar a doua a treia zi,deja pierdeam sarcina. doctori de aici mi-au zis k nu exista medicamente de mentinere si nu au putut sa imi dea niciodata nimic,... mentionez k nu ma aflu in romania. dupa ce am luat legatura cu un medic din romania care mi-a recomandat duphaston am reusit sa mentin aceasta sarcina. doar ca mi-a recomandat sa iau medicamente pana in sapt 20. de o saptamana am terminat tratamentu,....iar acea scurgere debea acum a aparut,... la ce sa ma astept???? exista riscul sa pierd sarcina??? ce ar trebui sa fac pt a fi totul bine pana la sfarsit??? multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cer sfatul unui medic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

placenta praevia semnifica insertia placentei la nivelul segmentului inferior (ce se formeaza doar in perioada sarcinii-legatura intre corp si colul uterin). normal aceasta se insera la nivelul corpului uterin. ea este descrisa ca fiind marginala, in raport cu orificiul cervical (al colului uterin) . conduita terapeutica variaza cu varsta sarcinii, modalitatea de insertie a placentei, gravitatea hemoragiei, starea gravidei si a fatului.
este necesar sa va prezentati la medic, la spital cand apar hemoragii vaginale, contractii uterine dureroase. in trimestrul III de sarcina va fie evitat efectuarea tuseului vaginal. veti evita ridicarea de greutati, eforturile fizice mari.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sarcina.

Inscrie-te aici!
Advertisement
simonaichim (acum 11 ani)

buna am si eu o intrebare am o banuiala ca sunt insarcinata menstruatia mi-a venit mai devreme cu o saptamana insa pana sa imi vina am avut dureri la burta cateva pofte .este posibil sa fiu insarcinata?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.