Clickmed
programare rapida la medic

Acum am ce mi-am dorit dar am platit cu pret preamare

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Yina86 cu 12 ani in urma

Am mare nevoie de ajutor...simt ca imi pierd mintile.
Incep prin a ma prezenta. Ma numesc Cristina.
Am o relatie de 9 ani...in iulie avem nunta.(pe el in cheama alin)
Totul a inceput in 2011 de pasti. Am cunoscut un cuplu, cam de aceeasi varsta cu noi (26 ani) casatorit si cu un copil de 4 ani.
Desi avem o stare materiala buna, niciodata nu ne-am ales prietenii in functie de ce meserii aveau. Noii prieteni, despre care va vorbeam, erau oameni simpli - El: mecanic auto, ea - femeie casnica care nu a muncit o zi in viata ei.
Ne-am apropiat foarte mult toti 4. Ne petreceam fiecare seara impreuna.(pe ea o cheama Oana, pe sotul ei Florin)
Intr-o dimineata, inainte sa plec la munca (eu intodeauna plec la munca inaintea logodnicului meu, Alin - cam cu o ora) vad ca primeste bip de la oan (doar ca sa il trezeasca - spune ea).
Am zis ca e o joaca inocenta.
Dar apoi am luat atitudine cand am vazut ca vorbeste cu ea prin sms-uri seara (dupa ce sotul ei adormea). E adevarat ca imi arata mesajele, si nu discutau cine stie ce, dar i-am spus ca nu mi se pare normal ca o femeie maritata sa vorbeasca cu el noaptea prin mesaje. Mi-a spus ca a incetat.
Cand mergeam la ei, e era din ce in ce mai dornic sa ii aduca ei ce are nevoie (de exemplu, intr-o seara Oana a spus ca ar manca niste porumb fiert. A doua zi alin a avut grija sa ia porumb fiert)...
Intre timp, noi aveam mari porbleme acasa...vroiam sa ne mutam de la parintii me, undeva cu chirie, sa fim singuri. Mama se impotrivea si aveam scandal acasa mereu....
Oana, imi repeta tot timpul ca ma vede pe mine ca pe o sora, ca s-a atasat de mine foarte repede si chiar plangea uneori, cand i se parea ei ca sunt cam rece cu ea. Ma implora sa fim prietene, pentru ca ea chiar asta isi doreste.

Eu cedam intodeauna la lacrimi, pentru ca credeam ca sunt sincere. Imi era mila de ea, ma gandeam ca sunt egoista si ca ar trebui sa ii arat si eu asa multa afectiune cat imi arata ea.

Dupa o cearta puternica cu mama, a sunat-o si i-am zis ca vin la ea Mi-a spus ca ajunge acasa intr-o ora ca e in alt oras la niste cursuri.
Am luat masina si am plecat de acasa. Am oprit in fata blocului la ea si o asteptam sa vina. Plangeam pentru ca m-am certat cu mama....si l-am sunat pe el. Mi-a raspuns foarte rece ca e la o firma, are treaba si nu poate sa vorbeasca. La scurt timp dupa ce inchid telefonul, ma apeleaza el (de fapt telfonul lui se apelase singur,apasase din greseala) si aud vocea ei... Imi dau seama ca sunt impreuna, am intrat in panica si am inchis...nu am mai vrut sa aud ce vorbesc (desi poate trebuia sa ascult).
Il sun pe el si ii spun ca stiu ca e cu Oana, ma face nebuna si spune ca e la o firma si ca ii deranjez treaba. Inchide. O sun in disperare pe Oana si nu raspunde. Intr-un final, dupa un sfert de ora, ma suna ea si imi spune ca a avut telefnul pe silent si ca nu a auzit.
Am urcat sus la ea si printre lacrmi imi spune ca nu intelege de ce ma comport rece cu ea cand ea imi ofera sufletul ei pe tava...... Am inghitit-o....pentru ca, iarasi, am vazut lacrimi...
Totul a continut asa pana cand, intr-o zi, dupa ce a terminat si el serviciul (eu terminam pe la 14, el la 17), in drm spre casa, primeste un mesaj de la ea. A luat repede telfonul, a coborat din masina, sub un pretext banal, si l-a sters. Bineinteles ca eu nu am tacut si am insistat sa imi spuna ce scria in mesajul ala. A inventat o scuza banala, pe care nu am crezut-o, asa ca am decis sa o anunt si pe ea ca toata prietenia asta in 4 sau intre noi doua s-a terminat.
Timp de o luna nu am mai vorbit cu ea (ei inca mai comunicau la telefon, am aflat ulterior). Dar si ea a inceput iar sa ma caute, sa planga, sa spuna ca era cu alin atunci dar s-au intalnit intampltor si ca eai-a spus lui sa nu ma minta ca nu are de ce, dar el a zis ca e mai bine asa...sa nu se interpreteze.
Am iertat-o, iarasi. Am reluat legaturile.

Oana avea probleme cu sotul ei, s-au despartit, in fapt, si ea s-a mutat cu chirie, la 3 blocuri de noi. Pe toata perioada despartirii am fost alaturi de ea, am ajutat-o moral cat am putut de mult.

Intr-o sambata, am fost chemata la vot de Baroul Avocatilor, in alt oras. Se alegea Decanul. Alin era liber. L-am rugat sa vina cu mine. Nu a vrut. Am plecat dimineata la 9. Pe la ora 13 ma suna el si imi spune ca l-a rugat oana sa ii duca o masina de lipit, ca sa repare un frigider. Nu am vazt nimic rau in asta, pentru ca mi-am imaginat ca i-o duce la usa si pleca. Apoi ma suna ca ii repara el frigiderul, apoi ca e acasa si doarme.
p***ancidenta, Dmnezeu, face ca o prietena de-a mea sa ma sune exact cand era pe langa blocul meu sa ma intrebe ce fac. Am rugat-o sa imi spuna daca masina lui Alin e acasa. A zis ca nu.... Masina lui era in fata blocului unde se mutase oana. El in timpul asta imi spusese ca e acasa si doarme.....
Nu am spus nimic. Alegerile s-au terminat pe la 19 seara. La 20 am ajuns acasa, ajunsese si el. I-am spus ce stiam si a recunoscut ca m-a mintit dar a facut-o sa ma protejeze...de fapt s-au intins la vorba.

I-am interzis sa ma vorbeasca cu ea si a acceptat. La nici 5 zile primesc un mesaj de la Oana, care era destinat lui alin. A gresit intentionat sau neintentionat destinatarul. Asa am aflat ca ei inca mai vorbeau.
Am vrut sa ma despart de el. Mi-a spus adevarul, ca da, se sarutase cu ea, se intalnise de cateva ori, dar nu s-a culcat cu ea.

Am suferit enorm..... I-am zis ca nu mai vreau sa fim impreuna si s-a mutat la ai lui acasa. Atunci a suferit un soc, pentru ca i-a spus ei ca ma iubeste si ca intre ei totul s-a terminat. I-am zis ca e prea tarziu, nu mai pot fi cu el.
Ma cauta disperat. Plangea, se punea in genunchi si ma implora sa il iert, imi saruta chiar si picioarele. Mi-a spus ca se va schimba, ca ma va iubi asa cum merit... Am stat cateva zile despartiti dar nu am mai suportat sa il vad departe de mine asa ca l-am iertat. Ea a iesit complet din vietile noastre, s-a intors la sotul ei daca a vazut ca nu i-a mers cu Alin (sotul ei nu stie nimic despre ce a facut ea.... Nici eu nu i-am zis...pentru copil).
Au trecut 3 luni de cand ne-am impacat (ea inca imi da mie mesaje - de pe alt numar -ca si cum ar fi fost un barbat, ca sa il faca pe alin sa se indoiasca de mine) dar nu a reusit.
El se comporta exemplar, plange cand asculta anumite melodii care ii aduc aminte de cat m-a facut sa sufar (Ducu Bertzi- M-am indragostit numai de ea). mi tot repeta ca nu stie cum a putut sa faca asa ceva, ii pare sincer rau.
Acum e mult mai afectuos, nu ma mai jogneste - cum o facea inainte. Vrea sa ne petrecem timpul numai impreuna, ma ajuta prn treburile casei, ma ia in brate des, ma saruta fara motiv.....Nu am ce sa ii reprosez....
Dar p***aa mea e ca am intrebat detalii....si el mi-a zis...... Am intrebat daca au avut atingeri intime si mi-a zis ca a mangaiat-o pe sani. Mi-a zis ca nu s-a culcat cu ea. Dar am dubii mari, pentru ca prima data cand l-am intrebat daca s-a culcat cu ea...mi-a raspuns.."DACA TI-AS SPUNE CA M-AM CULCAT CU EA NE-AM DESPARTI?" Apoi a zis ca nu s-a culca cu ea.

Ea l-a atras la inceput, plangandu-se de sotul ei, ca se comporta urat cu ea , ca ar vrea si ea sa fie cum e Alin. Ca nu intelege ce a vazut la mine, de ce a stat el cu mine atatia ani, ca ea e mai buna ca mine, ca face aia si cealalata.......

E foarte importat pentru mine daca s-a culcat cu ea, pentru ca el a fost primul din viata mea si eu prima din viata lui.
Am momente cand ma saruta si cand vrea sa fie mai pasional, ma opresc.... Imi imaginez ca asta a facut si cu ea si mi-e scarba.....
Vad o schimbare in el, dar eu sunt blocata... Mi-am dorit dintodeauna sa fie asa...si acum....cand e asa cum mi-am dorit ... nu ma pot bucura...
Ma gandesc zilnic la trecut, ma obsedeaza. Mii imaginez in tot felul de ipostaze care ma termina. Plang de multe ori singura......
NU STIU CE SA FAC. CUM SA UIT TRECTUL? CUM SA NU MA MAI GANDESC??? VA ROG AJUTATI-MA....... VA IMPLOR.....
Scuzati greselile din mesaj, este ora 2 noaptea.....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Acum am ce mi-am dorit dar am platit cu pret preamare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

esos (acum 12 ani)

draga Alina, astea is chestiuni trecatoare
normal ca s/a culcat cu ea, ce este asa rau in asta?! rau ar fi fost daca nu o facea. asta ar fi insemnat ceva cu adevarat anormal.dupa 9 ani se satura omul.
Nimeni nu e perfect pe lumea asta, cu toate ca suntem oameni ne imperechem ca animalele, asa este legea firii. cunosc foarte multe cupluri ce practica ,,schimbul de mame,, adica sunt swingerii, si cu toate astea se inteleg foarte bine. pleaca in excursii impreuna, fac amor liber si toata lumea este multumita.
Singura problema in ceea ce ai scris este ca ar putea renunta la tine pentru femeia respectiva. Aici trebuie sa ai grija, ai spus ca nunta urmeaza sa fie in iulie ar fii pacat sa isi bata joc de tine si sa fuga alaturi de ea cu banii stransi pt organizarea evenimentului. Daca a fost doar o simpla aventura, nu ai la ce te gandi, si poti fi convinsa ca a mai avut si inainte o sumedenie, dar tu nu ai stiut. acum, ca a aprut atat de evident trebuie sa iti pui intrebarea daca nu ai devenit ,,mana moarta,, in relatie si vei fi inlocuita, nicidecum daca te/a inselat sau nu. In fond, rivala ta va face tot posibilul sa ti/l ia, asta a facut mereu. fiind casnica si cu un copil mic, nu credeti ca are nevoie de un alt tip de barbat?! s/a saturat de spalat salopetele puturoase si pline de ulei ale sotului ei. ai grija sa nu dai in nebunie cu vrajitoare ca sa te faci de ras ca isterica aia de zavoranca.
daca crezi ca merita sa pierzi o viata langa un om doar pentru ca el a fost primul, n/ai decat sa te afunzi si mai mult in starea in care te afli. mai lipseste bautura si xanaxul. asculta alwazs bon jovi varianta tradusa si consoleaza/te ca mai exista si barbati fraieri pa lumea asta. m/am uitat de vreo 20 de ori la clip si am lacrimat. si eu is un imbecil.
p.s. Treaba cu melodia lu ducu bertzi is lacrimi de crocodil. ti/o spune un cunoscator al fenomenului. odata stiam ca merge cu un taxi si am dat la sofer sa puna piesa si sa zica cum a dus pe unul ce plangea cand o asculta, bineinteles dandu/i semnalmentele mele, si p***a punea botu. altadata am jucat teatru chiar la un concert dintr/un pub al maestrului Ducu. asa ca ce face baiatu e teatru ieftin. si eu am combinat pe multe facandu/ma ca sufar ascultand piesa, ca ele ma paraseau pt betziile si infidelitatile mele si ma reampacam cu ele doar ca sa le trag clapa inca o data si sa ma rad de ele cu amicii de alcool. acum nu mi/a mai ramas decat sa sufar pe bune, ca nimeni nu ma mai baga in seama, ca in povestea cu Petrica si Lupul.
o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de esos
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de esos
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
esos (acum 12 ani)

http://www.youtube.com/watch?v=GJ3Xw1cEZ8w&feature=related

un cantec frumos, de iarna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de esos
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de esos
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
kindermysize (acum 12 ani)

cristina ORICINE te ar insela la cat esti de p***a

"El se comporta exemplar, plange cand asculta anumite melodii care ii aduc aminte de cat m-a facut sa sufar"

HAHAHHA ASTA INSEAMNA SA SE COMPORTE EXEMPLAR?? sa fie o muiere penala ca tine? sincer, esti demna de mila..desi saracul barbat nu e pe maini bune nici cu aialalta fufa..si aia e tot o fraiera.. draga cristina invata o data pentru totdeauna lectiile astea:

1.nu ai incredere in nicio femeie, femeile sunt rivale nu prietene


2. in relatia ta NU are ce cauta nici o alta femeie in preajma NU exista "cuplu prieten"


3. barbatii care plang la cantece sunt demni de aruncat la gunoi la fel ca si femeile care "interzic barbatilor sa ORICE" un barbat nu te asculta pe tine
nici nu stiu daca sa rad de tine sau sa mi fie mila de cat de..neinteligenta esti

cu drag, felicia

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de kindermysize
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de kindermysize
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
esthera22 (acum 11 ani)

Draga Cristina...te inteleg perfect....am trecut si eu prin asta chiar acum 3 saptamani..nu stiu ce sa ma fac...si pe mine cand ma saruta imi vine in minte ca oare asa o saruta si pe haita aia...sau cand facem dragoste atunci oare asa facea si cu jigodia aia...mereu imi vine in minte orice imi face...asa cum vad deja la voi a trecut 3 luni....si inca nu ai putut trece...noi femeile suntem groaznice....eu am spus ca niciodata nu mai vreau sa am prietena...mai bn merg si povestesc la un copac toate necazurile mele....sper sa putem trece...
Cu drag,Esthera

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de esthera22
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de esthera22
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Decu Surdufan (acum 8 ani)

Dupa atata timp ce s-a intamplat cu voi?Sunt sigur ca s-a terminat!Ar fi fost normal sa fie asa!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.