Clickmed
programare rapida la medic

Ce poate fi?

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de elena08 cu 12 ani in urma

De cateva saptamani am niste ameteli insotite de stari de oboseala si cateodata cu dureri puternice de cap in zona tamplei drepte si cu stari de greata.acum un 1 an de zile am avut aceasi problema si atunci am fost la medicul de familie si mi-a spus ca e anemie si am luat ferro-folgamma si magne b6 timp de o luna de zile.se poate sa am din nou anemie?se fi si din cauza ca eu am vsh 2mm?tot timpul am avut aceasta valoare si medicul de familie nu mi-a spus daca e bine sau e rau

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce poate fi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum o saptamana)

Buna ziua,

Simptomele pe care le descrii, precum ameteala, oboseala, durerile de cap si greturile, pot fi cauzate de mai multi factori, inclusiv anemie, deshidratare, tulburari de vedere, afectiuni ale urechii interne, stres, etc.

Este posibil sa ai din nou anemie, mai ales daca situatia sau cauzele care au determinat anemia prima data nu s-au imbunatatit sau au reaparut. Poate fi necesar sa iei din nou suplimente de fier sau sa iti ajustezi dieta pentru a include mai multe alimente bogate in fier.

Referitor la valoarea VSH de 2mm, aceasta este considerata normala. VSH reprezinta Viteza de Sedimentare a Hematiilor si este un test folosit pentru a verifica prezenta inflamatiei in corp. Nu exista o valoare "normala" sau "anormala" pentru VSH, pentru ca acesta poate varia in functie de mai multi factori, inclusiv varsta, sex, si starea generala de sanatate. Cu toate acestea, un numar mai mare de milimetri poate sugera prezenta unei inflamatii sau a unei infectii.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/neurologie

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Anemiile/anemia-feripriva-prin-carenta-de-fier_913
https://sfatulmedicului.ro/Vitamine-si-minerale/6-simptome-neobisnuite-ale-carentei-de-fier-afla-daca-suferi-de-aceasta-_15188

O interpretare a rezultatului dvs. gasiti aici: https://sfatulmedicului.ro/index.php?module=AnalizePrezentare&action=interpretor_single&id_analiza=12

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.