Clickmed
programare rapida la medic

Sangerare intre menstruatii raspuns medic

Ciclul menstrual Menoragia
Intrebare postata de kaymb cu 12 ani in urma

Buna ziua! Am 25 de ani. Problema mea este urmatoarea: mi-a venit menstruata pe 2 ianuarie (fiind regulata in ultimul an - 28 de zile). Pe 14 ianuarie am observat urme maro inchis in eliminari, apoi chiar sange. Mi-am luat imediat un test de sarcina rezultatul caruia a fost negativ. Erau eliminari cu sange iar uneori eliminari obisnuite- fara miros. Situatia e ca daca ma ridicam din pat si faceam miscare simteam un disconfort in zona uterului. Eliminarile cu sange apareau doar seara. Seara pe 20 ian am mers la ginecolog si in acea seara eliminarie au incetat si mi-a venit menstruatia propriuzisa, motiv pentru care nu a putut sa-mi ia frotiu-ul. M-a cosultat si mi-a zis sa nu-mi fac griji pentru ca e o simpla dereglare hormonala. Prealabil i-am dat analizele facute, in octombrie, la un alt centru Papa Nicolau, frotiu-secretie vaginala, urina si sange (analize de rutina) ce indicau faptul ca eram sanatoasa la acel moment. Diagnosticul scris de dn. doctor este Menoragia, polimenoreea si metroragia, iar tratamentul: Duphaston 10mg, 3cp/zi 10 zile, Etamsilat 125mg/ml, 2 fiole/zi 5 zile, Calccium Sandoz R Forte 500 mg, 1cp/zi 10 zile. Si de asemenea mi-a dat trimitere la ecografie genicologica transvaginala la care nu a arat nimic altceva decat ca eram in timpul menstruatiei, iar ar putea masca anumite anomalii. Concluzia- dereglare hormonala. Insa cateva seri dupa controlul ginecologic m-a durut infernal uterul si ovarul stang care prezinta corp galben menstrula. De asemenea sangerez foarte mult si abundent, cu cheaguri mari. schimb 6 absorbante pe zi (doar trei in intervalul orar 18-22), si tine deja de 6 zile, iar ciclul meu normal e mai abundent prima zi si noapte, dupa care 2 zile normale si inca doua cu sangerari foarte putine. Nu doar ca sangerez atat de abundent dar simt un disconfort foarte mare cand trebuie sa ies din casa si sa merg, fie e din cauza efortului sau a frigului. Ce ar fi vreau sa treaca odata si sa pot reveni la o viata normala, sa nu mai fiu atat de slabita.. si sa fiu sigura ca aceasta dereglare hormonala a fost cauzata din cauza fostului meu job- in ture a cate 12 ore de zi sau de noapte si nu ascunde nimic altceva.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sangerare intre menstruatii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

sangerare menstruala prelungita (menoragie) si abundenta este indicatie de tratament hemostatic corespunzator, cel indicat de medicul ginecolog.ar fi bine sa respectati tratamentul mai sus mentionat, etamsilatul se indica in menoragie (flux menstrual abundent).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Ciclul menstrual.

Inscrie-te aici!
Advertisement
kaymb (acum 12 ani)

Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de kaymb
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de kaymb
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vivy (acum 10 ani)

Salut,am 21 viata sexuala neregulata.Am singerari intermenstruale de undeva jumate de an! am consultat ginecologul mia indicat analize la hormoni-care au aratat devieri in limitele normei,mi-a propus sa mai astept o luna sa urmaresc ciclu si daca apar singerari. in cele din urma dupa o saptamina dupa ciclu(in luna urmatoare) am avut singerare de vrio 6 zile si mam adresat la un alt medic ca urgent:mio scris oxitocin si dupa 3 zile dupa ce sa orit am mers la control(la medicul care mia prescris oxitocina_)ma controlat si a zis ca nimic rau nu vede mio dat sa beau REGULON nimic schimbari nu am observat dupa o luna de tratament,in schimb cind beam simtiam greata si vertij.aflind ca-s conceptionale am refuzat. acum mio inlocuit tratamentu cu ETAMSILAT,CEAI DE URZICA SI OXITOCINA in timpul ciclului.pe 1 februarie trebuia sa vie ciclu dar sa retinut o luna,acum a venit. E prima zi de ciclul dar am frica sa fac oxitocina sa nu mil oreasca ear...nu stiu ce sa fac vreu sa scap de singerarile intermenstruale dar nu vreu sa provoc ceva mai grav

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.