Clickmed
programare rapida la medic

Dureri la intreruperea anticoncceptionalelor raspuns medic

Ciclul menstrual
Intrebare postata de l_aural cu 12 ani in urma

Am intrerupt pastilele de la ultima menstruatie care a fost in 6 ianuarie, din ziua 10 pana in prezent sunt balonata si ma dor toate de la ovare la uter,ma apasa, am luat si ketonal dar nu a trecut de tot, cu constipatia nu am probleme, dar durerile ma deranjeaza, devin insuportabile nici daca stau gemuita nu trec si nici compresa calda nu aare efect
pana acum am luat yasmine de aproape 2 ani si din cauza unor dureri de cap mari am hotarat sa le intrerup, iar dupa prima mestruatie sa merg sa le schimb
intrebare: durerile pot indicaca cumva o sarcina sau e ceva normal dupa intreruperea anticonceptionalelor??? ( acum 3 ani am nascut prin ccezariana, iar cu un an inainte am fost operata laparoscopic pt sinndromul ovarelor polichistice)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri la intreruperea anticoncceptionalelor"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

ina (acum 12 ani)

Durerile aparute sigur nu sunt normale in momentul in care intrerupi anticonceptionalele. mergi la un medic bun pentru a vedea unde e problema

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

ar fi necesar sa fiti evaluata de medicul de familie printr-o examinare clinica, eventual o ecografie abdominala, daca se impune, si un consult ginecologic .
nu ati precizat localizarea durerilor.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.