Clickmed
programare rapida la medic

Avem o problema sau nu? raspuns medic

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de szilvase cu 12 ani in urma

Am un baiat de 1 an si 6 luni, iar ziua e un copil foarte activ, doar ca nu vrea sa doarma noaptea. Si ziua cand se trezeste de foarte multe ori se intampla sa se trezeasca plangand si il putem calma destul de greu. Seara cand adoarme adoarme singur cu sticluta de lapte la fel adoarme si ziua. Rareori se intampla sa nu poata adormi singur sa fie nevoit sa il adorm, doar ca dupa ce adoarme la cateva ore se trezeste. Se intampla ca doar se invarte prin patut si se trezeste incet, dar se intampla foarte des ca se trezeste plangand si nu se linisteste doar dupa ce bea lapte. Si de cele mai multe ori se trezeste de mai mult de 5-6 ori pe noapte. Programul de somn si l-a facut singur. Ziau doarme doar o singura data, dupa ora 13.00 si doarme in general cam o ora si jumatate si seara adoarme in jurul orei 21.00, si as dori sa intreb ce ne recomandati sa facem ca sa reusim sa-i calmam somnul sa nu se mai trezeasca atat de des plangand si noapte sa reusim sa nu se mai trezeasca atat de des. In rest tin sa mentionez ca se dezvolta normal, creste bine, e un copil in dezvoltare normal. Nu e nici slabut, nici grasut, nici micut si nici foarte mare. Va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Avem o problema sau nu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Consultati-va cu medicul copilului si d-sa dupa examinarea copilului va hotara daca este vorba numai de un obicei cu care s-a obisnuit ( poate si incurajat fara sa va dati seama chiar si de catre parinti ) sau poate este nevoie de o doza mica de somnife .r

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Cresterea si dezvoltarea copiilor.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Andreea (acum 12 ani)

Intrucat spuneti ca cel mic nu adorme decat dupa ce bea lapte si ca are somnul nelinistit, iar la trezire se agita si se plimba prin patut, tind sa cred ca cel mic are viermisori. Ar fi bine sa ii efectuati ex coproparazitologic si ex Gardia ca sa scapati de indoieli. Aceste simptome pe care dvs. le-ati enumerat sunt cele date de existenta acestor viermisori. Va recomand sa luati legatura cu medicul de familie, iar acesta sa stabileasca daca este necesar sa faceti si dvs. si sotul testele.
Asteptam vesti! Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.